روند افزایشی دیابت و فشار خون در کشور
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جعفر جندقی گفت: روند افزایشی دیابت و فشار خون در کشور به دلیل تغییر سبک زندگی در پی صنعتی شدن جوامع، افزایش مصرف دخانیات، تمایل بیشتر به مصرف قند و چربی، کاهش مصرف سبزیجات، نوشیدنی‌های شیرین و رواج فست‌فودها از جمله عوامل شکل‌گیری سبک زندگی ناسالم است که زمینه‌ساز بروز این بیماری‌ها شده است.

مدیر کل دفتر مدیریت بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: در این راستا وزارت بهداشت در گام نخست ایجاد یک نظام ثبت دقیق اطلاعات بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشار خون را در دستور کار قرار داده تا بتواند بر اساس داده‌های واقعی روند بیماری‌ها را تحلیل و اثربخشی برنامه‌های پیشگیرانه را ارزیابی کند، همچنین در حوزه پیشگیری تفاهم‌نامه‌هایی با آموزش‌وپرورش و سایر نهادهای مسئول در امور جوانان و نوجوانان به امضا رسیده تا با اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی از ابتلای نسل آینده به این بیماری‌ها جلوگیری شود.

به گزارش مهر وی در پایان اضافه کرد: در مرحله درمان و پیگیری نیز بیماران شناسایی‌شده پس از غربالگری مورد حمایت قرار می‌گیرند و خدمات آموزشی، درمانی و مشاوره‌ای لازم به آن‌ها ارائه می‌شود، نکته مهم در اجرای این برنامه‌ها تأکید بر عدالت در سلامت است. به گفته مسئولان حتی در روستاهای دورافتاده با جمعیت ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر خانه‌های بهداشت فعال هستند که تمام برنامه‌ها را به طور دقیق اجرا کرده و در صورت نیاز افراد را به سطوح تخصصی‌تر ارجاع می‌دهند، وزارت بهداشت اعلام کرده است که ارائه خدمات به‌ویژه در مناطق محروم با جدیت پیگیری می‌شود تا همه مردم بدون تبعیض از خدمات پیشگیری و درمان بیماری‌های غیر واگیر بهره‌مند شوند. مهر

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.