پذیرش ۷۰۰ مجروح جنگ ۱۲ روزه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این که ۷۰۰ مجروح ناشی از حملات رژیم صهیونی علیه کشورمان در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه پذیرش شدند گفت: در جریان یکی از حملات اخیر در جنوب تهران تیمهای درمانی موفق شدند ۸۰ مجروح را در کمتر از ۲ ساعت تعیینتکلیف کرده و ۶۰ نفر پس از درمان فوری ترخیص شدند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، نادر توکلی گفت: پس از وقوع بحران اخیر دانشگاه علوم پزشکی ایران از نخستین ساعات حادثه با تشکیل کمیته بحران و برگزاری پنج جلسه رسمی، اقدامات سازمانیافتهای را برای مدیریت شرایط آغاز کرد، یک هفته پس از آغاز بحران با توجه به ظرفیت اجرایی و تجربه دانشگاه در حوزه سلامت مسئولیت هماهنگی ستاد بهداشت و درمان استان تهران به این دانشگاه واگذار شد و توانستیم نقش کلیدی در این بخش ایفا کنیم.
وی افزود: در این مدت پذیرای حدود ۷۰۰ مجروح بودیم، ظرفیتی که بهراحتی مدیریت شد و با لغو مرخصیها و آمادهباش کامل بیمارستانها هیچگونه کمبودی در حوزه نیروی انسانی یا تجهیزات نداشتیم به نحوی که برای حداقل ۳ ماه امکانات حوزه پزشکی و درمانی ذخیره سازی و برای ۲ روز کامل نیز غذای خشک تامین شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ساماندهی نیروهای داوطلب در قالب سامانه مدیریت بحران «DOC» و همکاری با بسیج جامعه پزشکی، هلالاحمر و معاونت دانشجویی از تشکیل بانک اطلاعاتی پرسنل و پشتیبانی مستمر از مصدومان پس از ترخیص خبر داد.
توکلی ضمن قدردانی از تلاش بیوقفه کادر درمان در بحران اخیر تأکید کرد: تیمهای تخصصی در حوزه طب اورژانس، جراحی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب و بیهوشی بهصورت شبانهروزی در مراکز پذیرش فعال بودند. در یکی از موارد اخیر ۸۰ مجروح بمباران جنوب تهران ظرف کمتر از ۲ ساعت تعیین تکلیف و ۶۰ نفر پس از درمان ترخیص شدند.
وی به آسیبهای وارده به بیمارستانهای حضرت فاطمه «س» و مطهری اشاره کرد و افزود: با وجود آسیبها هیچکدام از بیمارستانها خدمات را متوقف نکردند و صرفاً اعمال غیر اورژانسی به تعویق افتاد. این موضوع ظرفیت بیمارستانها را تا ۷۰ درصد افزایش داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از تهیه هفت بسته آموزشی و درمانی ویژه بحران در قالب انیمیشن، موشنگرافی و دستورالعملهای علمی خبر داد که با محوریت دانشکده علوم رفتاری تهیه شده و بهزودی در دسترس عموم قرار میگیرد.
توکلی از طراحی سامانه خودارزیابی سلامت روان خبر داد و گفت: شهروندان میتوانند در زمان بحران وضعیت روانی خود را آنلاین بررسی کنند.
وی در پایان با اشاره به توسعه خدمات در مناطق حاشیهای نظیر شهر قدس، ملارد، بهارستان و رباط کریم گفت: استقلال عملکرد درمانی در این مناطق باعث شد بیماران نیازی به ارجاع به تهران نداشته باشند، این ظرفیت به ما امکان پاسخگویی بالاتر در بحرانها را میدهد و احساس امنیت را در مردم تقویت میکند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید