وزارت نیرو زیر قولش زد و برق صنایع دارویی را قطع کرد
با وجود امضای تفاهمنامه مشترک میان وزارت صمت و وزارت نیرو برای معافکردن برخی واحدهای تولیدی از خاموشی، وزارت نیرو از اجرای تعهداتش شانه خالی کرده و برق کارخانهها همچنان بیهشدار قطع میشود، مشکلی که تولید را در فصل اوج مصرف به مرز بحران کشانده است.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمود نجفی عرب با بیان اینکه تفاهمنامه اخیر وزارت صمت و وزارت نیرو در مورد مدیریت مصرف برق حاوی مفاد بسیار خوبی از جمله مستثنی کردن برخی واحدهای تولیدی از قطعی برق است از عدم اجرای آن انتقاد کرد و خواستار اعمال نظارت جدی بر اجرای این تفاهمنامه شد.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به تفاهمنامه اخیر وزارتخانههای صمت و نیرو با موضوع مدیریت مصرف برق واحدهای صنعتی و معدنی در بهار و تابستان سال 1404 از عدم پایبندی به اجرای مفاد این تفاهمنامه انتقاد کرد و گفت: پایش و بررسیهای اتاق تهران نشان میدهد که طی هفتههای اخیر چندین واحد تولیدی در استانهای مختلف اعلام کردهاند که بهرغم مصوبه این دو وزارتخانه مبنی بر اینکه صنایع در اولویت مدیریت مصرف برق قرار نگیرند همچنان مشمول قطعی برق شدهاند.
وی افزود: تفاهمنامه وزارت صمت و وزارت نیرو دارای بندهای مناسب برای مدیریت بهتر چرخه تولید واحدهای صنعتی طی دوره پیک مصرف برق است، با این حال بخشخصوصی و اتاق بازرگانی در تدوین این تفاهمنامه به مشارکت گرفته نشده است، طبق این تفاهمنامه صنایع دارویی، غذایی، سردخانهها و همینطور کارخانههای تولید پوشک، کاغذ و دستمال کاغذی از اجرای برنامه مدیریت مصرف معاف شدهاند اما گزارش برخی شرکتهای دارویی حاکی از این است که این واحدها به طور مکرر با قطعی برق مواجه بوده و از سوی شرکت توزیع برق استان در فهرست برنامههای قطعی برق طی امسال قرار گرفتهاند.
نجفی عرب گفت: فقط برای یک شرکت تولیدی دارو در طول یک هفته چهار روز قطعی برق، دو روز از ساعت 7 تا 24 و دو روز از ساعت 17 تا 23 اعلام شده است. یعنی این شرکت تولیدی در طول هفت روز هفته فقط 3 روز به طور کامل برق دارد درحالی که علاوه بر زیان خطوط تولید دارو مساله نگهداری دارو نیز بسیار حایز اهمیت است و انبارهای دارو باید دمای معینی داشته باشد که بدون برق این مساله به خطر میافتد.
رئیس اتاق تهران تصریح کرد: تداوم این وضعیت منجر به توقف تولید و خسارات اقتصادی قابل توجه شده و نااطمینانی از محیط پیشروی کسبوکار را نزد واحدهای تولیدی افزایش دادهاست، تفاهمنامه بین وزارت صمت و وزارت نیرو مفاد قابل قبولی برای مدیریت مصرف دارد، از هر دو وزارتخانه درخواست داریم نسبت به اجرای دقیق آن اهتمام داشته و بر فرآیند اجرا نظارت کافی داشته باشند.
وی در پایان آمادگی اتاق تهران برای ارائه گزارشهای میدانی و رسمی از روند قطعی برق واحدهای صنعتی و معدنی در استان تهران به این دو وزارتخانه اعلام کرد. سالم خبر
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید