-
بیماریهای کلیوی یکی از چالشهای جدی سلامت هستند که میتوانند زندگی افراد را به شدت تحت تاثیر قرار دهند. با این حال، تحقیقات نشان داده است که تغذیه مناسب و هدفمند میتواند نقش بسیار موثری در مدیریت و کنترل این بیماریها داشته باشد.
۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶ -
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این که متاسفانه برخی از پزشکان چون قند بیماران دیابتی بالاست به بیمار توصیه میکنند نان و برنج را از برنامههای غذایی خود حذف کنند گفت: حذف کربوهیدراتها از برنامه غذایی بیماران دیابتی اشتباه بسیار بزرگی است.
۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵ -
رئیس انجمن تغذیه بالینی ایران گفت: همهگیری چاقی و عوارض ناشی از آن در کشور با سرعت افزایش ۶درصدی در سال نگرانکننده است و با تداوم این روند ایران تا سال ۱۴۱۴ نهمین کشور دارای افراد چاق در جهان خواهد شد.
۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶ -
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به جزئیات تصویب سند امنیت غذایی و تغذیه در عین حال گفت: توزیع شیر رایگان در مدارس متوقف شده و از سازمان برنامه و بودجه میخواهیم اعتبار مورد نیاز توزیع شیر رایگان در مدارس را تامین کند.
۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵ -
ماه اکتبر را به عنوان آگاهی رسانی سرطان پستان اعلام کرده اند و در این میان باید تاکید کرد که چاقی خطر سرطان، از جمله سرطان پستان را افزایش می دهد.
۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸ -
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه انتخاب یک میان وعده مناسب برای دانش آموزان میتواند به تامین انرژی در مدرسه و همچنین افزایش هوشیاری و تمرکز آنها کمک کند، گفت: استفاده از خوراکیهای سالم و مقوی برای رشد کودک و بهبود متابولیسم بدن او ضروری است.
۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸ -
بر اساس گزارش سال ۲۰۰۵ سازمان جهانی بهداشت، استعمال دود با استفاده از دستگاههای برپایه آب یکی از مخاطرات جدی بوده و هرگز جایگزین مناسبی برای سیگار نیست. بهطور میانگین هربار استعمال قلیان بیش از ۴۰ دقیقه به طول میانجامد که فرد به میزان ۱۰۰ الی ۲۰۰ برابر حجم یک سیگار، دود را وارد ریههای خود میکند...
۱۰ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰ -
رئیس اداره پایش زنجیره تامین شیرخشک سازمان غذا و دارو از اجرای مانور نظارتی اداره کل فراوردههای طبیعی سنتی و مکمل در تولید شیرخشک خبر داد و گفت: دستور توزیع ۶۵۰ هزار قوطی شیرخشک توسط اداره پایش زنجیره تامین شیرخشک صادر و حمل آن از شهر مشهد به سایر استان ها در حال انجام است.
۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵ -
مدیرکل امور فراوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی کرده و بطور ویژه تحت کنترل و نظارت داریم.
۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰ -
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به رونمایی از سبد غذایی جامعه ایرانی، این سبد را مبنای سیاستگذاری برای واردات، صادرات و تولید مواد غذایی مطلوب در کشور دانست.
۴ تیر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸ -
کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در خصوص منع استفاده از جوش شیرین در نان، نکاتی را توضیح داد و گفت: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام کرده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانواییها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود.
۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹ -
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوششیرین برای پخت نان ممنوع است،گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد میشود.
۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۹ -
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطابق با تکالیف تعیین شده، با جدیت سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده را با همکاری تمامی دستگاههای ذیربط پایش میکند.
۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳ -
تیر ۱۳۹۳ و حدود یکسال بعد از مطالعه وزارت بهداشت درباره وضعیت مصرف مواد غذایی در کشور اعلام شد که ۵ استان با ناامنی غذایی مواجهند و برای اولینبار «ناامنی غذایی» به فهرست واژگان توصیف وضع معیشتی مردم کشور وارد شد.
۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳ -
برنامه تولید نان کامل در حالی در دستور کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف بهبود تغذیه آحاد جامعه قرار دارد که به گفته رئیس سازمان غذا و دارو فقط ۲۵ درصد از کارخانجات آرد در کشور آرد کامل تولید میکنند.
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی