-
ممنوعیت واردات لوازم آرایشی خارجی به ایران برای حمایت از تولیدکنندگان داخل بازاری انحصاری ایجاد کرده، بازاری که به گسترش محصولات قاچاق و تقلبی در کشور دامن زده و حاصل آن، افزایش بیماریهای مختلف از جمله سرطان در زنان و به خصوص آرایشگران است.
۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۴ -
نایب رئیس انجمن واردکنندگان فرآوردههای آرایشی و بهداشتی گفت: در گذشته میزان قاچاق محصولات آرایشی در کشور یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بود و باید ترس از ممنوعیت و افزایش تولید داخل بیشتر میشد اما متاسفانه این مسئله برعکس شده و به دو میلیارد و ۱۰۰میلیون دلار افزایش یافته است.
۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲ -
مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به توافق بین انجمن تولیدکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان غذا و دارو در خصوص درج کد رهگیری بر روی محصولات تولیدی گفت: بر اساس این توافق درج کد رهگیری در سه فاز و به تدریج برای تمام محصولات آرایشی و بهداشتی انجام خواهد شد و مردم به راحتی میتوانند کیفیت و اصالت فرآوردهها را استعلام کنند.
۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۵ -
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به عدم لزوم اخذ پروانه کسب جداگانه به منظور عرضه اقلام آرایشی و بهداشتی در داروخانه ها گفت: داروخانه ها به عنوان یک موسسه پزشکی و داشتن قانون خاص، مشمول کسب مجوز جداگانه از اتحادیه های صنفی نیستند.
۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶ -
رئیس انجمن واردکنندگان فرآوردههای بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران، با انتقاد از تصمیم وزارت صمت برای ممنوعیت واردات کالاهای آرایشی به کشور گفت: این قبیل تصمیمات غیر کارشناسی، فقط باعث میشود قاچاق بیداد کند.
۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵ -
معاون پیشگیری و کاهش تقاضای مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: میزان تولید فراورده های آرایشی و بهداشتی در کشور افزایش نیافته زیرا شرکت ها در تامین مواد اولیه مشکل دارند. ایران هفتمین مصرف کننده لوازم آرایشی و بهداشتی در دنیا و دومین در خاورمیانه است.
۳ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۰ -
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ظرفیت رشد بیشتر حوزه آرایشی بهداشتی کشور گفت: معتقدیم حوزه آرایشی بهداشتی ما قادر خواهد بود که یکی از بخش های مهم صادرات غیر نفتی را مدیریت کند. با توجه به امکانات و توانمندی های علمی خوبی که شرکت های تولیدکننده فرآورده های آرایشی و بهداشتی داخلی دارند، می توانیم سالانه ۸۰ میلیون دلار صادرات این فرآورده ها را به کشورهای دنیا داشته باشیم.
۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۳ -
مدیرکل اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: تغییر سبک زندگی و به دنبال آن افزایش مصرف فرآوردههای آرایشی، بهداشتی میتواند فرصتی برای اشتغال زایی باشد، پتانسیل بالایی در صنعت آرایشی و بهداشتی کشور برای تبدیل شدن به یکی از قطبهای خاورمیانه وجود دارد و خوشبختانه میزان تولید و صادرات در ۲ سال گذشته روند رو به رشدی داشته است.
۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱ -
مدیرکل فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از کشف دو میلیارد تومان قاچاق در حوزه فرآوردههای آرایشی و بهداشتی طی شش ماه ابتدایی امسال خبر داد و گفت: متخلفین در حوزه فرآوردههای آرایشی-بهداشتی به دستگاه قضایی معرفی میشوند.
۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵ -
مدیرکل فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: میزان واردات لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور ۷۵ درصد کاهش یافته است.
۵ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۱ -
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سهم قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور ۱.۶ میلیارد دلار تخمین زده میشود، ما باید تلاش کنیم با رونق تولید داخل، قاچاق را کاهش دهیم که در این راستا ما تسهیلات ویژهای را برای تولیدکنندگان در نظر گرفتهایم و تلاش کردیم که تا صدور مجوزهای تولید با کمک انجمنها انجام شود.
۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۱ -
پژوهشگر و مشاور اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بررسیهای دقیق نشان میدهد محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی به ویژه محصولات رنگی آرایشی مانند رژ لب و ریمل حاوی مقادیر بالا و سمی فلزاتی از جمله آلومینیوم، جیوه، آرسنیک، سیانید و حتی با تاسف فراوان حاوی ادرار موش و انسان بوده است.
۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۹ -
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از کشف بیش از ۳۰۰ میلیون ریال کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق در مردادماه ۹۸ در منطقه تحت پوشش دانشگاه خبر داد.
۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۱ -
نایب رئیس انجمن واردکنندگان فرآوردههای بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران با بیان اینکه حجم زیادی از مصرف کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی از کسانی هستند که فقط محصولات برند را تهیه میکنند، گفت: به نظر میرسد با ممنوعیت واردات رسمی این محصولات، شاهد کالاهای "فیک" در بازار باشیم. یعنی، کسانی که از این فرصت استفاده میکنند و میخواهند برندهای تقلبی را از چین و…، وارد بازار کنند.
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴ -
رئیس هیئت مدیره انجمن واردکنندگان فراوردههای بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران از ارسال نامه ای به رئیس قوه قضائیه خبر داد و گفت: در این نامه خطاب به رئیس دستگاه قضا نوشته ام که واردات رسمی این کالاها بدون نیاز به ارز دولتی انجام می شود و هیچ گونه ارز بری ندارد. اما ممنوعیت واردات رسمی این محصولات، علاوه بر اینکه منجر به کاهش درآمد دولت از طریق عوارض گمرکی، مالیات بر ارزش افزوده و… می شود، می تواند سلامت مصرف کنندگان این محصولات را به شدت تهدید کند.
۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
- خانه
- سرویس
- دارو و تجهیزات
- آرایشی بهداشتی