-
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت با بیان اینکه لحاظ سهم هفت درصدی نظام سلامت از تولید ناخالص داخلی تنها راه حل رفع کمبود نقدینگی حوزه داروست گفت: رئیسجمهور موضوع کاهش پرداخت از جیب مردم در حوزه سلامت را بسیار پیگیری میکند و امیدواریم این موضوع محقق شود.
۵ ساعت قبل -
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران گفت: نباید ارز دارو اینقدر در تلاطم قیمت قرار بگیرد چرا که در نظام سلامت و صنعت داروسازی مردم تحمل افزایش بیرویه و سرسام آور قیمتها را ندارند، بیمهها نیز همراهی نمیکنند، سازمان تامین اجتماعی از خرداد ۱۴۰۳ پول داروخانهها را نداده و باعث شده داروخانهها دچار ورشکستگی شوند.
۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷ -
مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو از روشهای آماری مورد استفاده در وزارت بهداشت انتقاد کرد و گفت: ۱۰ تا ۱۵ سال است که از ملاکی به نام 'مصرف عدد دارو' استفاده میکنند و ادعا میشود که ۹۹ درصد از داروی کشور تولید داخل است مثلاً وقتی یک داروی سوسپانسیون را با یک آمپول جمع میزنند میگویند دو عدد دارو مصرف شده است، در حالی که این اصلاً معیار درستی نیست. این روش آمارگیری ما را به نتایج گمراهکننده میرساند.
۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳ -
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ما یک بازار دارویی با تولید کنندگان متعدد داریم و میدانیم چقدر مشکلات برای تهیه مواد اولیه دارند. بنابراین مطالعات دارویی در این بازار میتواند از اهمیت زیادی برخوردار باشد.
۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱ -
در سالهای اخیر صنعت داروسازی در ایران چالشهای فراوانی را پشت سر گذاشته است، از تغییر سیاست دولتها در حمایت ارزی از این صنعت تا استهلاک کارخانهها و ماجرای تکراری قیمتگذاری دارو در ایران.
۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰ -
عضو انجمن داروسازان ایران در خصوص حذف ارز ترجیحی دارو در بودجه سال ۱۴۰۴ هشدار داد و بر لزوم تامین منابع مالی و ردیف بودجه مشخص برای جلوگیری از اختلال در زنجیره تامین دارو تاکید کرد.
۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵ -
رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: افزایش قیمت دارو ربطی به پرداختی از جیب مردم ندارد، مردم در مورد داروهای بیمهایشان نباید نگران باشند چون پرداختیهایشان افزایش چشمگیر نخواهد داشت.
۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸ -
کاهش سهم پرداختی هزینههای سلامت از جیب مردم موضوعی است که در قانون برنامه توسعه کشور به دفعات مورد تاکید قرار گرفته و میبایست به حداکثر ۳۰ درصد برسد.
۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳ -
رئیس سازمان غذا و دارو به تشریح جلسه با مسئولان بانک مرکزی پرداخت و گفت: در حوزه تامین نقدینگی جلسه خوبی با بانک مرکزی داشتیم و توانستیم ابلاغیهای که از قبل در جریان بود دریافت کنیم.
۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴ -
با تصویب مجلس در سال آینده ۱۱ میلیارد یورو ارز با نرخ ترجیحی واحد برای واردات صرفا دارو، ملزومات مصرفی پزشکی، شیرخشک اطفال و کالاهای اساسی کشاورزی اختصاص پیدا میکند.
۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷ -
مدیرکل جدید داروی سازمان غذا و دارو: گفت: در یک بازار و در محیطی که خیلی آزاد است و ما نه تحریم هستیم و نه وضعیت جنگی داریم و نه تحت شرایط خاص، منطق این است که صنعت دارو باید ارز آزاد بگیرد و خودش هم تولید کند و دولت هم میتواند در قالب بیمه مردمش را حمایت کند.
۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳ -
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بستهبندی دارویی با اشاره به تغییرات مدیریتی در راس سازمان غذا و دارو خواستار توجه بیشتر به صنعت مواد اولیه دارویی در کشور شد.
۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷ -
کمبود دارو در کشور به چالشی جدی برای سیستم سلامت تبدیل شده است. کارشناسان و مسئولان در ایران علت اصلی این بحران را کمبود نقدینگی و معوقات پرداختی به تولیدکنندگان و داروخانهها میدانند. در کنار این مشکلات ارزی و سیاستهای اقتصادی اشتباه از جمله افزایش ناگهانی قیمت ارز دارویی نیز به تشدید کمبود دارو کمک کردهاند. با وجود پیشبینیها، این بحران همچنان ادامه دارد و رفع آن بستگی به حل مشکلات مالی و تغییر سیاستها دارد.
۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷ -
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو ضمن بررسی جامع چالشها و وضعیت کنونی صنعت داروسازی پرداخت و از فرسودگی گسترده تجهیزات، کمبودهای مقطعی و مشکلات ساختاری در برنامهریزی استراتژیک سخن گفت.
۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱ -
معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: با تمهیدات اندیشیده شده از سال آینده بدهی شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی به صورت مستقیم پرداخت و تا حدود زیادی مشکل نقدینگی آنها حل خواهد شد.
۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی