-
رییس سازمان غذا و دارو از افزایش توزیع شیرخشک در کشور خبر داد و تاکید کرد: برندهای مختلف شیرخشک با کاربرد یکسان قابلیت جایگزینی باهم دارند و الزامی به استفاده از یک برند خاص نیست.
۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲ -
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به بازار بزرگ مکمل و پاسخگوی تولید داخل به نیاز کشور، در عین حال از تسهیل شرایط تاسیس داروخانههای طب سنتی و طبیعی در سلامتکدهها خبر داد.
۲۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸ -
رئیس اداره نظارت، ارزیابی و ثبت مکملهای تغذیهای، ورزشی و انرژیزا سازمان غذا و دارو با اشاره به ممنوعیت فروش و تجویز مکملهای غذایی در باشگاهها، در عین حال درباره بخشنامه جدید فروش مکملهای غذایی از طریق فضای مجازی توضیح داد.
۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷ -
رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی غذایی ایران با بیان اینکه امروزه تولید فرآوردههای مکمل یکی از صنایع پر افتخار است و ۱۰۰ درصد نیاز دارویی را در داخل کشور خودمان داریم گفت: امروز بر بیش از ۱۰۵ شرکت تولید کننده فرآوردههای مکمل در داخل کشور سرمایهگذاری شده است.
۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸ -
عضو هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکمل های رژیمی و غذایی گفت: سازمان غذا و دارو مُصر است که قیمت گذاری مکمل های رژیمی و غذایی به سازمان برگردد، اگر همان سیاست قیمت گذاری دستوری که برای دارو اعمال شده برای مکمل تکرار شود صنعت دارو دچار مشکلات عدیده می شود.
۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰ -
رئیس اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در خصوص نحوه قیمتگذاری مکملها گفت: در سال ۱۳۹۰ سازمان غذا و دارو موضوع قیمتگذاری را به سندیکای تولیدکننده واگذار کرد و سندیکا طبق ضابطه سازمان غذا و دارو قیمتگذاری را انجام میداد. درحال حاضر بین کارشناسان حقوقی و فنی اختلاف نظر وجود دارد و در نهایت تصمیم بر این شد تا قیمتگذاری به سازمان غذا و دارو بازگردد و از هفته قبل ضابطه جدید قیمتگذاری مکملها ابلاغ شد و از این پس قیمتها را سازمان غذا و دارو تعیین خواهد کرد.
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸ -
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به صادرات ناچیز و حدود ۱۵ میلیون دلاری فرآوردههای طبیعی و مکمل ایرانی در سال گذشته، در عین حال گفت: صنعتی که نتواند بازار بیرونی داشته باشد و با استانداردهای بینالمللی تایید نشود، مشکل پیدا کرده و میتوانید فکر کنید که خدایی نکرده سرنوشت خودرو حادث میشود.
۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶ -
عضو هیاتمدیره سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی و غذایی ایران با بیان اینکه تقریبا ۱۰۰درصد مکملهایی که در کشور مصرف میشوند تولید داخلی است گفت: پیشبینی ما این است که کل بازار مکمل در سال ۱۴۰۰، ۱۰ هزار میلیارد تومان باشد و امیدواریم در سال ۱۴۰۱ بازار مکمل رو به رشد باشد.
۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۲ -
رئیس سندیکای تولید کنندگان مکمل های غذایی و رژیمی گفت: متاسفانه بازار مکملهای ورزشی در همچنان نابسامان است، به رغم همکاری وزارت ورزش و جوانان برای ساماندهی بازار مکملهای ورزشی، اما انتظار ما بیشتر است، قرار بود وزارت ورزش با باشگاههای متخلف در زمینه عرضه مکملها برخورد شود که چنین اقدامی را شاهد نبوده ایم.
۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱ -
رئیس اتحادیه واردکنندگان مکملهای غذایی گفت: برخی فعالان اقتصادی در این حوزه، دنبال آن هستند که قیمتگذاری مکملهای غذایی آزاد باشد ولی واقعیت این است که ما نمیتوانیم بصورت ناگهانی قیمت گذاری مکملها غذایی را آزاد کنیم چون بازار کشور ما برای این کار پرورش داده نشده است و ممکن است بازار متشنج شود، از این رو لازم است اهرمهایی برای هدایت به سمت بلوغ بازار داشته باشیم. واقعیت این است که تا روزی که وارد کننده و تولیدکننده قیمت محصول خود را بر اساس مکانیزمهای بازار انجام دهند کمی فاصله داریم. به همین جهت معتقدیم که اتحادیهها بهترین جا برای کنترل قیمتها هستند.
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۶ -
عضو انجمن داروسازان ایران از فروش مکمل ها در پلتفرم های مجازی انتقاد کرد و گفت: موضوع عرضه محصولات مکمل دارویی و یا همان شبه داروها در پلت فرمهایى همچون ایکس و ایگرگ، موضوعى است که در صورت تصویب صراحتا با قوانین موجود کشور تعارض داشته بشدت سلامت جامعه را بخطر انداخته و سیستم توزیع یکپارچه دارویی کشور را نیز با مشکل مواجه نموده و متاسفانه میتواند زمینه ساز بروز مفسده هایى فراوان گردد.
۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴ -
سرپرست اداره کل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تاکید لزوم عرضه مکملهای دارویی با نظارت مسئول فنی داروخانهها، گفت: عرضه مکمل های دارویی حتما باید در چرخه ای که مورد تائید و قابل نظارت وزارت بهداشت عرضه شود. بنابراین طبق مقررات خرید و فروش آن در فضای مجازی به طور کلی اشتباه است و نباید سلامت مردم فدای کسب سود برخی شرکت ها و پلتفرم ها شود.
۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵ -
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: فروش دارو در داروخانه های آنلاین مجاز ممنوع و فروش فرآوردههای سلامت محور غیر دارویی نظیر مکملها در داروخانههای آنلاین دارای مجوز مجاز است.
۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ -
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: فروش مکملهای تغذیهای در فضای مجازی ممنوع است، تنها داروخانه های اینترنتی دارای مجوز، مجاز به فروش مکمل ها در پلتفرم های اینترنتی هستند و این داروخانه ها نیز برای فروش آنلاین باید از سازمان غذا و دارو یا معاونت های غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی مجوزهای لازم را کسب کنند.
۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰ -
مسئول کمیته صادرات سندیکای تولید کنندگان مکملهای ایران گفت: علیرغم مشکلات پیش آمده، در این شرایط اقتصادی، اداره دارایی، بیمه و گمرکات کشور همان سختگیریهای قبل از تحریم و کرونا را دارند و جای نفس کشیدن برای تولیدکنندگان نیست، مضافاً اینکه تولیدکننده هم برای واردات مواد اولیه و ملزومات مورد نیاز درگیریهای تحریمی دارد، که شاید با تعدیل فشارهای داخلی فرصت پرداختن به مشکلات بیرونی را بهتر پیدا کنند.
۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
شبکههای اجتماعی