- ابراهیمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
عدم تناسب مواد غذایی عامل افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: به علت الگوهای غیرمناسب بیماریهای قلبی و عروقی نیز افزایش پیدا کرده است، به این دلیل که به تناسبی که باید در سبد غذایی ما مواد پروتئینی، چربیها و کربوهیدراتها باید وجود داشته باشد و یک هماهنگی در مصرف این مواد باید وجود داشته باشد، وجود ندارد که همین امر باعث شده شانس بیماریهای سرطانی در سطح جامعه افزایش پیدا کرده و هم شانس بیماریهای قلبی و عروقی افزایش پیدا کرده که به عنوان دو فاکتور اصلی در مرگ و میر در جامعه هستند و در خیلی از مواقع این دو فاکتور ارتباط تنگاتنگ با نحوه مصرف مواد غذایی و سبد غذایی ما دارند.

پایان پیام/
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی
نظر خود را بنویسید