تب و سر درد از علائم اولیه تب کریمه کنگو
رئیس اداره مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: از علائم اولیه تب کریمه کنگو می توان به تب و سردرد اشاره کرد، قصابان و کارگران کشتارگاه ها، افراد در تماس با دام و کنه ناقل بیماری و کادر سلامت که با فرد بیمار سرو کار داشته باشند، گروه های در معرض خطر این بیماری هستند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهزاد امیری با اشاره به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ویروسی است که مشترک بین دام و انسان است و در کشورهای آسیا، آفریقا و اروپا به صورت بومی وجود دارد.
رئیس اداره مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت ادامه داد: از جمله راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو می توان به تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام آلوده وگزش کنه اشاره کرد. قصابان و کارگران کشتارگاه ها، افراد در تماس با دام و کنه ناقل بیماری و کادر سلامت که با فرد بیمار سرو کار داشته باشند، گروه های در معرض خطر این بیماری هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان با اشاره به علائم بیماری تب کریمه کنگو در انسان افزود: علائم بیماری تب کریمه کنگو در انسان به صورت تب، سردرد، درد عضلات و اسهال و استفراغ است، باید از ذبح غیر بهداشتی دام به صورت جدی جلوگیری کرد و گوشت تازه را به مدت یک روز در یخچال نگهداری کرد و در هنگام ذبح از وسائل حفاظت فردی مانند ماسک و دستکش استفاده کرد، بیمار مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باید در شرایط ایزوله در بیمارستان بستری شود و تحت مداوا قرار بگیرد.
رئیس اداره مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت ادامه داد: از جمله راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو می توان به تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام آلوده وگزش کنه اشاره کرد. قصابان و کارگران کشتارگاه ها، افراد در تماس با دام و کنه ناقل بیماری و کادر سلامت که با فرد بیمار سرو کار داشته باشند، گروه های در معرض خطر این بیماری هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان با اشاره به علائم بیماری تب کریمه کنگو در انسان افزود: علائم بیماری تب کریمه کنگو در انسان به صورت تب، سردرد، درد عضلات و اسهال و استفراغ است، باید از ذبح غیر بهداشتی دام به صورت جدی جلوگیری کرد و گوشت تازه را به مدت یک روز در یخچال نگهداری کرد و در هنگام ذبح از وسائل حفاظت فردی مانند ماسک و دستکش استفاده کرد، بیمار مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باید در شرایط ایزوله در بیمارستان بستری شود و تحت مداوا قرار بگیرد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید