نباید با افزایش ظرفیت پزشکی بطور احساسی برخورد کرد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، یحیی ابراهیمی با اشاره به این که احساسی برخورد کردن با مبحث افزایش ظرفیت پزشکی نهایتا به ضرر مردم خواهد بود گفت: از نظر من نباید با افزایش ظرفیت پزشکی به طور احساسی برخورد کنیم، یک قانونی وضع کنیم که بعدا نتوانیم پاسخگوی آن باشیم که ضرر آن را مردم می بینند.

وی  افزود: سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به عنوان کارگروه تخصصی باید امکان سنجی لازم را انجام داده و بر اساس معیارهای علمی دقیق مشخص کنند که اگر واقعا نیاز داشته باشیم افزایش ظرفیت انجام شود، 40 هزار پزشک داریم که حرفه پزشکی را ادامه نداده و بسیاری از همکاران نیز به فکر مهاجرت هستند، باید پیگیری کنیم چرا عده کثیری از پزشکان با وجود هزینه هایی که برای آن ها انجام شده اما به حرفه طبابت مشغول نیستند یا تمایل به خروج از کشور دارند ؟ چرا نتوانستیم پزشکان را در مناطق محروم نگهداری کنیم؟.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: رابطه گری ها و عدم توزیع متناسب پزشکان باعث شده تا نتوانیم در مناطق محروم از وجود پزشک عمومی و متخصص برخوردارباشیم،؟ 60درصد پزشکان متخصص و فوق تخصص و نیز پزشکان عمومی در کلان شهرهای بزرگ کشور هستند، ولی چرا دچار مشکل هستیم؟

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ابراهیمی در پایان گفت: این موضوع باید به صورت علمی ریشه یابی و مرتفع شود، نه از روی احساسات، همچنین افرادی که واقعا اطلاعات دقیقی ندارند بر اساس این که در منطقه خودشان کمبود یک تخصص را دارند، خواستار تصویب یک قانون بدون فکر کردن به عواقب آن هستند، باید زیر ساخت ها را درست کنیم چرا که آموزش پزشکی مانند خیلی از رشته ها نیست، پزشکی با جان انسان ها ارتباط دارد و حتما باید امکان سنجی صورت گرفته و زیرساخت ها آمده شده و سپس به جذب نیرو پرداخت.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.