شیوع بیشتر اُمیکرون در جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، پیام طبرسی گفت: سرعت، قدرت و شدت درگیری امیکرون در مقایسه با دیگر سویه‌های کرونا بسیار بالاست و بسیار متفاوت‌تر از سویه‌های دیگر است. بنابراین باید به محدودیت‌ها  و اقدامات پیشگیرانه توجه کنیم، این روزها در وضعیت مطلوبی از بیماری هستیم. در این حالت، کنترل بیماری نیاز است تا دوباره وارد پیک بعدی کرونا نشویم.

وی با تأکید بر لزوم سرعت عمل در برابر تهاجم امیکرون افزود: اگر ما بتوانیم سرعت عمل داشته باشیم و از کشورهای اروپایی درس بگیریم می‌توانیم شدت موج جدید کرونا را بگیریم، آمارهای کرونا در دنیا نشان می‌دهد هرجا که مردم در مکان‌های پرتجمع و سربسته حضور داشتند روند ابتلا به کرونا در آنجا افزایش یافته چرا که یک نفر با پی سی آر منفی  وارد شود دیگران را می تواند آلوده کند. باید به جد  از حضور در مکان‌های سربسته و آلوده خودداری کرد و بدون ماسک نباشند.

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ درباره اهمیت تزریق دز سوم واکسن تأکید کرد: افرادی که دز سوم واکسن کرونا را تزریق نکرده اند و سه ماه از تزریق دز دوم گذشته، حتما واکسن بوستر را تزریق کنند. وضعیت و شرایط به گونه ای است که دو تا سه هفته بیشتر زمان نداریم و امیکرون شروع شود آن زمان واکسن زدن تأثیری ندارد، زدن ماسک بسیار مهم است و بسیاری از افراد را می بینیم که در مکان‌های عمومی و حتی سربسته ماسک نمی زنند، این به شدت خطرناک است.

طبرسی درباره سن ابتلا به کرونا گفت: در کشورهای دنیا بیشترین افراد مبتلا به کرونا از طیف جوانان بین ۱۵ تا ۲۹ سال هستند اما ما هنوز در ابتدای اپیدمی هستیم، در این اپیدمی‌ها نخست جوانان درگیر می‌شوند و بعد به سراغ دیگر طیف سالمندان جامعه می رود، تفاوت امیکرون و سویه‌های قبلی در سرعت انتقال بالای آن است، دلتا ظرف ۱۰۰ روز به سویه غالب در کشورهای دنیا تبدیل شد اما امیکرون ۱۷ روز، آمار آفریقا را ببیند که در ۱۷ روز در این کشور به سویه غالب تبدیل شد.

به گزارش فارس وی در پایان به میزان تست روزانه در کشور اشاره کرد و افزود: ما در ایران روزانه بین ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار تست انجام می‌دهیم که از این میزان ۲هزار نفر مثبت می‌شود، در خصوص میزان ابتلا و مرگ و میر ویروس امیکرون اپیدمولوژیست‌ها باید اظهارنظر کنند اما نکته حائز اهمیت آن است که تعداد عوارض درگیری در امیکرون بسیار بالا می رود و هرچه تعداد بالا رود میزان بستری و مرگ و میر افزایش می یابد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.