۴۰ فوتی جدید کرونا در کشور
بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۷ دی ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۵۱ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۵۷ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۴۷۴ نفر رسید.
![۴۰ فوتی جدید کرونا در کشور ۴۰ فوتی جدید کرونا در کشور](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/26089/conversions/348874b8f2f294d3f3be35cd883459d287edfd3a-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، و بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۷ دی ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۵۱ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۵۷ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۴۷۴ نفر رسید.
در شبانه رو گذشته مجددا ۲۵ استان کشور، مرگ و میر صفر و یک داشته اند اما بیشترین تعداد موارد فوت بیماران کرونایی مربوط به استانهای اصفهان با ۱۲ نفر و تهران با ۷ نفر بوده است. در این بازه زمانی، در ۱۶ استان کشور هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونایی ثبت نشده و ۹ استان نیز، یک فوتی داشته اند.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۳۰ هزار و ۶۳۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، دو هزار و ۷۵۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۱ میلیون و ۶۹۳ هزار و ۱۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین تا کنون ۵۹ میلیون و ۶۵۶ هزار و ۱۶۴ نفر دُز اول، ۵۱ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۷۴۶ نفر دُز دوم و ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار و ۱۱۹ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند، مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۱۷ میلیون و ۹۶۰ هزار و ۲۹ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۶۱۹ هزار و ۶۰۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. ایسنا
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید