مجلس پیگیر انتزاع آموزش پزشکی از وزارت بهداشت است
نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: مقاومت وزارت بهداشت در برابر طرح افزایش ظرفیت پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی نشاندهنده این است که تنها راه اجرای عدالت در دسترسی به آموزش پزشکی انتزاع آموزش پزشکی از وزارت بهداشت است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، احمد نادری با انتقاد از سنگاندازی وزارت بهداشت در برابر اصلاحات در وضعیت دسترسی به خدمات درمانی در کشور گفت: این وزارتخانه در اتفاقات اخیر نشان داده است که بیشتر حافظ منافع صنف پزشکی بوده است تا منافع مردم و کشور، با توجه به شرایط موجود به نظر میرسد حتی در صورت تصویب افزایش ظرفیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مسئولین وزارت بهداشت تمام توان خود را برای جلوگیری از افزایش ظرفیت انجام خواهند داد.
وی با ابراز نگرانی از روند تصمیم گیری در خصوص طرح افزایش ظرفیت پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: متاسفانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از گرفتن تصمیم قاطع و مشخص در خصوص افزایش ظرفیت پزشکی طفره میرود و این موضوع این شائبه را ایجاد کرده است که ممکن است در اثر فشار و لابی سنگین صنف پزشکی باشد. برای مثال هم اکنون مسئله کمبود پزشک متخصص و دندانپزشک در کشور به شدت محسوس است، اما متاسفانه در مصوبات و مصاحبههای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و ستاد نقشه جامع علمی کشور به آن توجه نشده است.
نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عقب افتادن تصمیم گیری در خصوص شکستن انحصار پزشکی تنها به نفع صنف پزشکان و برای لابیگری و فشار رسانهای بر مسئولین برای خارج کردن این مصوبه از دستورکار است. به تاخیر افتادن تصمیمگیری در خصوص ظرفیت پزشکی با توجه به سالمندی جمعیت در ۲۰ سال آینده، سلامت مردم به خطر میافتد.
به گزارش ایسنا نادری در پایان اضافه کرد: انتظار میرود شورای عالی انقلاب فرهنگی با ایستادگی در برابر انحصارطلبان و فشار ذینفعان، تصمیمات درست و لازم را در دستور کار قرار دهد. اما باید گفت در هر صورت راهکار اصلی رفع کمبودها انتزاع آموزش پزشکی از وزارت بهداشت است و مجلس قطعا این موضوع را پیگیری خواهد کرد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
4 نظر
ناشناس
۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
من نمیدونم این نماینده ها در کاری که تخصص ندارن نه میدونن پزشکی چیه نه میدونن اموزش چجوریه نه میدونن حقوق و کارانه و پرداختش چجوریه چجوری انقدر راحت نظر میدن و یک وزارتخانه رو زیر سوال میبرن به جای رفع زیرساختها و بررسی مسایلی که ابتدا باید حل شه سپس افزایش ظرفیت شکل بگیره راحت نظر غیرکارشناسی میدن عجیبه واقعا
ناشناس
۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
افزایش ظرفیت رشته های پزشکی مساوی با قبول شدن یه عده با آی کیو پایین دراین رشته و به خطر افتادن سلامت مردمه!!بفهمین اینو
ناشناس
۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹
اره دیگه وزارت علوم که به رشته های ریاضی و فنی گند زد حالا نوبت پزشکیه تا با راه اندازی دانشگاهای پولی جیب خودشون پر کنن سلامت مردمم کشکه براشون !!!
ناشناس
۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۳
والا ممنونشون هم میشیم بابت کار وحشتناک تو دوره های اینترنی و رزیدنتی که نه بیمه داریم نه دریافتی و دستمزد دلمون به درامد خوب بعد از این دوره ها خوش بود که اونپ دیگه نیست لااقل اموزش رو از درمان جدا کنند که لااقل ما هم تو دوران دانشجویی مون بفهمیم تو دنیا چه خبره وقت هم برای درس خوندن داشته باشیم وزارت بهداشتن دستش از کارگر ارزان کوتاه بشه مجبور بشه این همه متخصص و عمومی رو جذب کنه خدا خیرشون بده اگه همچین کاری کنند