کمبودهای دارویی کشور کاهش قابل توجهی یافته است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد هاشمی توضیحاتی در خصوص خبر کمبود ۱۹۰ قلم دارو در سه ماه آینده که از سوی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو بیان شده بود ارائه کرد و گفت: همواره در اکثر کشورهای دنیا، برخی اقلام دارویی به دلایل مختلف از جمله کمبودهای جهانی، افزایش تقاضا در برخی شرایط از جمله پاندمی کرونا، تجویزهای بی رویه، مشکلات تولید و توزیع و حوادث و بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی وجود دارد.

 سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: در خیلی از کشورها، همواره کمبود دارو تا ۵۰ قلم دارو حتی برای داروهای بیمارستانی و داروهایی که کمتر مورد استفاده قرار گیرند، برای یک ماه وجود دارد و کمبودهایی که برای ۳ ماه اعلام می‌شود به این معنی است که موجودی آنها تا ۳ ماه کافی است و باید برای تجدید ذخایر آنها برنامه ریزی شود.
 
به گزارش فارس وی در پایان افزود: سال گذشته کمبودهای دارویی زیاد بود و حتی به بیش از ۲۲۰ قلم هم رسیده بود اما خوشبختانه در حال حاضر، کمبودهای یک ماهه و سه ماهه کاهش قابل توجهی یافته و به ۵۰ قلم کمبود یک ماهه و ۱۹۰ قلم کمبود سه ماهه رسیده که البته دولت اهتمام ویژه برای تامین این داروها دارد، برنامه ریزی سازمان غذا و دارو برای تامین دارو در سال آینده است و در صورت تامین منابع ارزی، مشکلی برای این حوزه به وجود نمی‌آید، چراکه در شرایط ایده آل هم همواره کمبود دارویی به دلایل مختلف وجود خواهد داشت.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.