لزوم مدون شدن درس آموخته های بیش از دو سال مبارزه با کرونا در کشور
رئیس کل سازمان نظام پزشکی بر لزوم مدون شدن درس آموخته های بیش از دو سال مبارزه با کرونا در کشور تاکید کرد و گفت: بدین ترتیب در حوادث آینده زیرساختهای مستحکمتری داشته باشیم. لازمه این موضوع نیز برگزاری دورههای آموزشی است که در دوران کرونا به صورت غیرحضوری و اکنون نیز به صورت حضوری فراهم شده است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد رئیس زاده در همایش کووید ۱۹ که از سوی سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ، برگزار شد، با اشاره به دو سال سخت و نفسگیر بحران کرونا به ویژه برای حوزه بهداشت و درمان، در عین حال به فداکاریهای مدافعان سلامت در عرصه مبارزه با کرونا اشاره کرد و گفت: در این دو سال و نیم گذشته بیش از ۲۰۰ شهید مدافع سلامت تقدیم سلامتی جامعه شده است.
وی با تاکید بر لزوم مدون شدن و بازآموزی تجربیات بیش از دو سال مبارزه با کرونا در کشور افزود: در دوران دفاع مقدس در حوزه دفاعی و امنیتی، کشور را واکسینه کردیم و این موضوع زمینهساز همه زیرساختها در همه حوزه ها شد. لازم است تجربیات و اندوختههای بیش از دو سال مبارزه با کرونا نیز در حوزههای مختلف از جمله آموزش، بهداشت، درمان، تحقیقات و غیره نیز مدون و تقویت شود تا بدین ترتیب در حوادث آینده زیرساختهای مستحکمتری داشته باشیم. لازمه این موضوع نیز برگزاری دورههای آموزشی است که در دوران کرونا به صورت غیرحضوری و اکنون نیز به صورت حضوری فراهم شده است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه لازم است تجربیات بیش از دو سال مبارزه با کرونا بررسی شده و اشکالات آن بازبینی و آسیبشناسی شود ادامه داد: در زمینه بازآموزیها و افزایش توانمندیها هم وزارت بهداشت و هم سازمان نظام پزشکی مسئولیت خطیری دارند چرا که مهمترین سرمایه جامعه پزشکی علم و توانمندیهای علمی آنها است. سرمایه اجتماعی عبارت است از هنجارها و ارزشهایی که یک نفر را به جامعه معرفی میکند و باعث بقای آنها میشود. در این مسیر کار بزرگی در پیش داریم.
به گزارش ایسنا رئیس زاده در پایان گفت: سازمان نظام پزشکی در طول دوره خدمت، همکاران را رصد میکند و متناسب با دانشهای روز عمل میکند. لازم است چالشها را در این زمینه برطرف کنیم، ضوابط بازآموزیها باید به روز شود، اینکه یک پزشک تا چه سنی میتواند کار و طبابت کند و اتاق عمل رود در مجموع اینکه ضوابط طبابت و بازآموزیها باید چطور باشد، نیازمند اصلاح است. در این زمینه قبلاً ورود نکرده ایم و لازم است با کمک وزارت بهداشت و به ویژه انجمن های علمی این موضوع بررسی شده و علمیتر عمل کنیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید