بهبود یافتگان کرونایی در معرض خطر اختلالات روانی هستند
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: افراد بهبود یافته کرونایی بیشتر در معرض خطر اختلالات روانی مانند افسردگی و استرس پس از حادثه هستند. زیرا با استمرار و تداوم رفتار های ایمن، این احتمال وجود دارد که افراد دچار اختلال وسواس اجباری شوند..
![بهبود یافتگان کرونایی در معرض خطر اختلالات روانی هستند بهبود یافتگان کرونایی در معرض خطر اختلالات روانی هستند](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/27984/conversions/b7d8ae6436e3a9f84e041d94758e68f16e931462-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حمید سوری، گفت: افراد بهبود یافته کرونایی بیشتر در معرض خطر اختلالات روانی مانند افسردگی و استرس پس از حادثه هستند. زیرا با استمرار و تداوم رفتار های ایمن، این احتمال وجود دارد که افراد دچار اختلال وسواس اجباری شوند.
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: از دست دادن والدین و جدایی زود هنگام از آنها دردوران کودکی اثرات متفی طولانی مدت بر سلامت روان گذاشته و احتمال ابتلا به بیماری های روان پریشی و دوقطبی را در آینده افزایش خواهد داد.
وی افزود: با شیوع بیماری کرونا اختلالات سلامت روان در بین مردم دیده می شود به طوریکه جمعیت قابل توجهی از مردم دنیا تحت تاثیر روانی ناشی از اپیدمی کرونا قرار گرفته و حدود یک سوم نیز اضطراب نسبتا شدید داشته اند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان سوری ادر پایان گفت: مطالعات نشان می دهد افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شده اند تا مدت های طولانی دچار ناهنجاری های روانی شده اند، قرنطینه های خانگی و اعمال دیگر محدودیت ها، پیامدهای منفی بر سلامت روان مانند استرس و اظطراب را به همراه داشته است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید