پروسه افزایش موارد آبله میمونی در کشورهای اروپایی و آمریکا غیرعادی است
فوق تخصص بیماری های عفونی گفت: هنوز به طور کامل علت افزایش موارد آبله میمونی در کشورهای دیگر بررسی نشده که بدانیم چه عواملی باعث شده موارد انتقال بیماری افزایش یابد، باید توجه داشت که پروسه افزایش موارد آبله میمونی در کشورهای اروپایی و آمریکا غیرعادی است، البته به شرایط اضطرار نرسیده، اما غیر عادی است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ایلاد علوی در خصوص آبله میمونی گفت: آبله میمونی جزو بیماریهای بومی آفریقا به شمار میرود، خاستگاه اصلی این بیماری میمون نیست، بلکه مخزن اصلی آبله میمونی، جوندگان هستند.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی با اشاره به وجود ۲ سویه آبله میمونی ادامه داد: این بیماری از سالهای گذشته به صورت تک گیر در کشورهای دیگر وجود داشته است، امسال شاهد هستیم که درصد کشورهای اروپایی و آمریکا درگیر آبله میمونی افزایش داشته و بیشتر شده است.
به گزارش مهر وی در پایان افزود: هنوز به طور کامل، علت افزایش موارد آبله میمونی در کشورهای دیگر بررسی نشده که بدانیم چه عواملی باعث شده موارد انتقال بیماری افزایش یابد، باید توجه داشت که پروسه افزایش موارد آبله میمونی در کشورهای اروپایی و آمریکا غیرعادی است، البته به شرایط اضطرار نرسیده، اما غیر عادی است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید