تزریق نوع واکسن کرونا با مشاوره مراکز جامع سلامت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عباس شیراوژن در خصوص فعالیت دوباره مراکز جامع سلامت برای تزریق واکسن کرونا در کشور گفت: پس از چهار ماه کاهش مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون برای تزریق واکسن کرونا، به همین دلیل برخی مراکز به دلیل کاهش آمار مراجعان تعطیل و برخی مراکز نیز ساعات فعالیت آنها کمتر شده بود که اکنون برنامه‌ریزی برای فعال شدن دوباره مراکز انجام شده است.

وی افزود: به همین منظور تا ۴۸ ساعت آینده آمار مراکز جامع سلامت که واکسیناسیون کرونا را به علت افزایش تعداد مراجعان، با شدت بیشتری دنبال کرده و خدمات بهتری برای تزریق واکسن کرونا به مردم ارائه می‌دهند، آمار این مراکز اطلاع رسانی می‌شود و در سایت وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی این مراکز مشخص خواهد شد، اطلاع‌رسانی خوبی برای این منظور که مردم از فعالیت این مراکز جامع سلامت آگاه شوند صورت می‌گیرد، در حال حاضر همه این مراکز باز نیست بنابراین هرچه میزان مراجعه مردم به مراکز جامع سلامت بیشتر شود، آمار مراکز جامع سلامت برای تزریق واکسن کرونا افزایش یافته و تعداد بیشتری باز خواهد شد و خدمات‌رسانی خواهند کرد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در این روزها آمار واکسیناسیون تا حدودی دوباره افزایشی شده است ادامه داد: چهار مرکز واکسیناسیون بریانک، بهاران، مرکز واکسیناسیون در ابتدای بزرگراه کردستان و انتهای بزرگراه اتوبان خرازی در یک مجتمع تجاری به عنوان مراکز واکسیناسیون فعال در تهران است و سایر مراکز جامع سلامت در محلات نیز بزودی فعالیت جدی برای تزریق واکسن کرونا خواهند داشت، اکنون مراکز فعال زمان فعالیت آنها برای واکسیناسیون فقط تا ساعات اداری است، قرار است مراکز جامع سلامت برای دسترسی بیشتر مردم به واکسیناسیون زمان بیشتری به خدمات‌رسانی بپردازند.

شیراوژن با استقبال دوباره مردم برای تزریق واکسن کرونا گفت: برای موضوع تعیین نوع واکسن با توجه به مراجعه افراد برای واکسیناسیون به مراکز بر اساس سن و سال و نوع واکسن‌های قبلی که تزریق کرده‌اند انجام خواهد شد، البته ممکن است برخی تازه واکسیناسیون علیه کرونا را شروع کرده باشند و به عنوان دز اول این واکسن تلقی شود و یا واکسن‌های قبلی را تزریق کرده  و به عنوان دز دوم و یا سوم فرد باشد در این راستا به افرادی که به مراکز جماع سلامت مراجعه می‌کنند مشاوره داده می‌شود و واکسنی که اثربخشی بیشتری برای هر فرد داشته باشد تزریق خواهد شد.

به گزارش ایرنا وی در پایان در خصوص وجود واکسن‌های مورد نیاز مردم نیز اظهار کرد: در حال حاضر انواع واکسن‌ها و برندهای موجود در کشور وجود دارد و هیچ کمبودی در زمینه تامین ماسک در کشور نداریم، وزارت بهداشت آمادگی لازم برای تزریق واکسن در راستای اجرای طرح واکسیناسیون سراسری را دارد، ولی باید گذشتن ۶ ماه از زمان تزریق واکسن مورد توجه همه افراد مراجعه کننده باشد، هرکسی که ۶ ماه از تزریق واکسن قبلی آن فرد گذشته است چون ممکن است سطح ایمنی فرد پایین آمده باشد می‌بایست برای تزریق دز بعدی خود مراجعه کند، تزریق هر دز واکسن کرونا باعث افزایش ایمنی افراد شده که امیدواریم در جامعه در چندماه آینده سطح ایمنی بالایی در کشور داشته باشیم.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.