نیاز ۱۷هزار میلیاردی برای اجرای برنامه پزشک خانواده شهری
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مصطفی رضایی در کارگاه آموزشی معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هتل قلب تهران گفت: اگر سهم وزارت بهداشت از ۳۷ هزار میلیارد تومان مالیات ارزش افزوده کامل و به موقع پرداخت شود در اجرای برنامه مشکلی نخواهیم داشت که با پیگیری‌های ما و مجلس، سازمان برنامه و بودجه قول همکاری داده است. 
 
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با اشاره به این‌که یکی از راهبردهای اصلی سند تقویت نظام شبکه که در اجلاس پیشین معاونان بهداشت از آن رونمایی شد، اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع است ادامه داد: باید زیرساخت‌های اجرای این برنامه و منابع مالی آن تامین شود تا برنامه دچار مشکلات اجرایی مانند استان‌های فارس و مازندران نشود.
 
وی افزود: بند الف ماده ۷۴ برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور بر استقرار سامانه پرونده الکترونیک سلامت و پزشک خانواده تاکید دارد. لذا قرارگاه ملی نظام شبکه در اولین قدم در ستاد وزارت بهداشت شکل گرفته است که یکی از کارگروه های آن پزشک خانواده و نظام ارجاع است، در بخش زیرساختی برای اجرای برنامه پزشک خانواده نیازمند ۲ هزار و ۹۱۵ مرکز خدمات جامع سلامت شهری هستیم که ۲ هزار و ۷۸۰ مرکز داریم و ۱۳۵ مرکز باید راه اندازی شود. همچنین به حدود ۲۲ هزار پایگاه سلامت و ۸ هزار مطب نیاز داریم که ۱۰ هزار پایگاه در اختیار داریم.  
 
به گزارش وبدا رضایی در پایان با بیان این‌که نسخه ۰۳ برنامه پزشک خانواده شهری ۱۴ گام اجرایی دارد گفت: ارائه خدمات سرپایی در بستر الکترونیک، استقرار پرونده الکترونیک در سطوح دو و سه، تهیه راهنماهای بالینی خدمات، اصلاح نظام پرداخت پزشک خانواده، الزامی کردن ارجاع الکترونیک از سطح یک به سطوح دو و سه و نظام پایش و ارزشیابی از جمله مهم‌ترین گامهاست.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.