سقف کارانه پزشکان مناطق محروم برداشته شد
وزیر بهداشت با اشاره به تصویب طرح حذف سقف کارانه پزشکان مناطق محروم در جلسه روز گذشته هیات دولت، گفت: این مصوبه برای ماندگاری بیشتر نیروهای پزشکی و تخصصی تصویب شد و نیروهای پزشکی در مناطق محروم، هر قدر فعالیت کنند، می توانند دریافتی داشته باشند و این دریافتی در مناطق محروم فاقد سقف خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا) بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از بیمارستان دکتر چمران کنگاور اظهارکرد: مصوبه روز گذشته هیات دولت، گام بلندی در جذب نیروهای پزشکی و تخصصی در مناطق محروم است و به تحقق عدالت در سلامت کمک شایان توجهی میکند.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت به زودی جایزه ملی «خدمت ماندگار» را به پزشکان شاخص مناطق محروم اهدا خواهد کرد، افزود: این جایزه به پزشکانی تعلق می گیرد که عمر خود را در مسیر خدمت در مناطق محروم، صرف کرده اند و در آینده نزدیک فهرست منتخبان این جایزه ملی اعلام می شود.
وزیر بهداشت در ادامه گفت: طبق وظیفه و مسئولیت در وزارت بهداشت، لازم است که بازدیدهای میدانی از مراکز بهداشتی و درمانی مناطق مختلف کشور داشته باشیم. از سوی دیگر بعد از پایان دور اول سفرهای استانی رییس جمهوری به کل استانها، وزرا نیز در حوزه فعالیت خودشان سفرهایی در کشور دارند.
عین اللهی خاطرنشان کرد: مشکلات و کمبودهای بیمارستان دکتر چمران را از نزدیک دیدیم و امیدواریم که در جهت حل این مشکلات گام برداریم.
وی از اختصاص سهمیه بومی به دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و گفت: امیدواریم به زودی پزشکان بومی مناطق مختلف کشور از جمله کنگاور، هرسین و صحنه بتوانند با استفاده از سهمیه ویژه بومی، در مقطع تخصص مورد نیاز همان مناطق تحصیل کنند و دوباره به این مناطق بازگردند. امسال برای اولین بار این طرح در کشور از مهرماه اجرایی می شود.
وزیر بهداشت با اشاره به برنامه ریزی برای جذب ۳۰ هزار پرستار در کشور یادآور شد: پرستاران شاغل در دوره پاندمی کرونا، حائز امتیازاتی برای جذب می شوند و امتیاز آزمون به اضافه امتیاز فعالیت در دوران کرونا، شاخص و ملاک جذب این نیروها می شود.
عین اللهی تاکید کرد: با توجه به پیشرفت های قابل توجه و قرار گرفتن ایران به عنوان قدرت اول منطقه در حوزه پزشکی خیلی از کشورها علاقه مند به استفاده از این ظرفیت هستند. مردم عراق هم با توجه به همجواری با کرمانشاه می توانند برای درمان به این استان سفر کنند. امیدواریم با کمک استانداری بتوانیم با تقویت زیرساخت ها در نزدیک ترین شهرهای کرمانشاه، پذیرای بیماران عراقی باشیم.
به گزارش وبدا، عین اللهی از بخش های مختلف بیمارستان ۷۰ تختخوابی شهید دکتر چمران کنگاور بازدید کرد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
2 نظر
ناشناس
۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
متاسفانه تقسیم بندی ضرایب محرومیت و الف و ب نمودن شهرها فقط بر اساس شرایط خود اون شهر کاملا غیر منطقی و غیرعلمیست، لازمه در کنار محرومیت خود شهر، سختی شرایط کار نسبی فرد در محل هم سنجیده بشه، مثلا فرض بفرمایید شهری در فاصله چهل کیلومتری و نیم ساعتی مشهد برای یک فرد ساکن مشهد برای طرح و کار بسیار مناسب است و شاید هر روز افراد خانواده به راحتی رفت و آمد کنن اما برای فردی که ساکن تهران یا شیراز یا اهواز هست، به نسبت شرایط زندگی سختتری ایجاب میکنه و فرد ممکنه یک ماه خانوادشو نبینه، لازمه بجز محرومیت خود شهر وضعیت زندگی پزشک نسبت به اون شهر هم ملاک باشه، اینجوری پزشکی که خودش و خانوادش کلا ساکن شهری محروم هستن و در شهر خودش کار میکنه کیفیت زندگی و کاری و درامدی بسیار بهتری نسبت به پزشکی داره که ساکن جای محروم نیست چه جای محروم کار بکنه چه نکنه و این ظلمیه که به پزشکان ساکن مناطق غیرمحروم میشه
یک پزشگ متخصص
۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
یکی میمرد ز درد بی نوایی یکی میگفت زردکی نمیخواهی وقتی نود درصد پزشکا در سیستم دولتی با سیستم قاصدک کارانه شون بیش از ۲۰ میلیون تومن نمیشه برداشتن سقف کارانه چه دردی ازشون رو دوا میکنه