امنیت ومطالبه عدالت ( پیرامون سوقصد علیه دختران دبیرستانی در قم و...)
یکی از شاخص های تکراری و مهمی که نقل محافل میباشد، مقوله امنیت است و بهواقع هم موقعی که حاکمیت اراده می نماید سارق، مخل، تروریست، قاتل و... به چشم زدنی دستگیر می شوند. در ماجرای فوق، همچون اسید پاشی ها ما چندان واکنشی جدی و رسمی بهغیر از وزارت بهداشت را مشاهده نمی کنیم. این در حالی است که وفق ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ این اعمال مصداق بارز افساد فی الارض می باشند:
ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی: هر کس بهطور گسترده، مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد، جرائم علیه امنیت داخلی یاخارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام اقتصادی کشور، احراق و تخریب، پخش مواد سمی و میکروبی و خطرناک یا دایر کردن مراکز فساد و فحشا یا معاونت در آنها گردد، به گونه ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور، ناامنی یا ورود خسارت عمده به تمامیت جسمانی افراد یا اموال عمومی و خصوصی، یا سبب اشاعه فساد یا فحشا درحد وسیع گردد، مفسد فی الارض محسوب و به اعدام محکوم میگردد.
انتظار کاملا بحقی که شهروندان "ایران زمین" از نمایندگان خویش در مناصب امانی قدرت و متولیان عدالت و امنیت دارند تا "نظریه پردازان" و "آمرین" و "مباشرین" شیطان صفت و جنایتکار را در اسرع وقت بسزای جنایت شان برسانند. و اما ترسم از ظهور گروهکی شبیه فرقان است، پس بجنبید.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
2 نظر
ناشناس
۱۶ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۴
متاسفانه نویسنده این متن خود مشمول ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی در نشر اکاذیب است!
ناشناس
۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
مطالبه عدالت از سیستم قضایی مبتنی بر فقه امامیه و استناد به مواد افساد فی الارض در این موارد خاص که بانیان ان به یقین قلبی خروج از دین دختران ایرانی چنین اقداماتی میکنند، بلا وجه است چرا که مطابق قوانین بالادستی دختران ایرانی که خط مقدم جنبش اخیر بوده اند محقون الدم هستند.