اختصاص یک و نیم میلیارد دلار ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اختصاص یک و نیم میلیارد دلار ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی در سال جاری خبر داد و گفت: با توافقات خوبی که در دولت صورت گرفته است در سال جاری، دارو و تجهیزات پزشکی از معدود کالاهایی هستند که ارز ترجیحی دریافت می کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهرام عین اللهی در حاشیه برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی دانشمندان جوان، مؤمن و متخصص ایرانی کار های جهادی انجام داده اند گفت: قرارگاهی با نام دارو و تجهیزات پزشکی در وزارت بهداشت تشکیل شده که در این قرارگاه، همه عوامل مؤثر در تهیه دارو و تجهیزات، حضور پیدا می کنند و توافقاتی صورت می گیرد که همه ملزم به اجرای آنها هستند.
وی افزود: تهیه دارو و تجهیزات پزشکی یک فعالیت بین سازمانی است یعنی سازمان های مختلفی از جمله بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، تامین اجتماعی و وزارت اقتصاد در این فرآیند موثرند و کم کاری هر یک می تواند باعث اختلال در تولید و تأمین دارو شود.
به گزارش وبدا وزیر بهداشت در پایان اضافه کرد: خوشبختانه هماهنگی ها و توافقات خوبی در دولت صورت گرفته؛ به طوری که سال جاری دارو و تجهیزات پزشکی از معدود کالاهایی هستند که ارز ترجیحی دریافت می کنند و یک و نیم میلیارد به این حوزه اختصاص یافته است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
ناشناس
۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۲
سلام. شرکتهای دارویی در حال حاضر رانت ارزی 28500 می گیرند که در قیاس با دلار 50000 تومانی همان رانت قبلی را پوشش می دهد. علاوه بر رانت مذکور,شرکتهای دارویی باید از بازار سرمایه و بورس تامین مالی کنند ولی با این داد و فریادها می خواهند از بانکها هم رانت تسهیلات ریالی بگیرند و تورمش را مردم تحمل کنند. مشکل دارو در کشور قیمت گذاری فساد زا و رقابتی نبودن بازار تولید و توزیع دارو است. که ریشه در تعارض منافع کارمندان سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت دارد.