رشد ۱۷ درصدی افراد تحت پوشش بیمه درمان در سال ۱۴۰۱
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مجید بهزادپور روز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت پنجاه و دومین سالگرد تاسیس بانک مرکزی گفت: صنعت بیمه سال گذشته در مجموع موفق بود و عملکرد این صنعت در اغلب شاخص‌ها ارتقا یافت، بررسی عملکرد صنعت بیمه در بحث ضریب نفوذ نشان می‌دهد آنطور که باید نرخ ها متناسب با فضای اقتصادی رشد نداشت به گونه‌ای که بیمه شخص ثالث متناسب با پرداخت خسارت‌ها افزایش نداشت.

وی افزود: از جهت گستردگی صنعت بیمه تعداد شرکت های بیمه ای در سال گذشته ۱۱.۸ درصد رشد داشت و شاغلان مستقیم در این صنعت ۱۲۷ هزار نفر رسید که رشد پنج درصدی است، افزایشی سهم بیمه اشخاص ۶.۶ درصد، افراد تحت پوشش بیمه درمان ۲۰ میلیون نفر بود و ۱۷ درصد رشد داشت. در موضوع بیمه زندگی افراد تحت پوشش این بیمه به ۳۰ میلیون نفر رسید که رشد ۷ درصدی داشت و در حوزه بیمه حوادث نیز ۵ درصد رشد را شاهد بودیم، صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، سال گذشته فعالیت جدی خود را شروع کرد و هم اکنون به آمار ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد ساختمانی رسید و برآورد ما این بود که به حدود ۳۰ میلیون واحد برسد .

رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه ارایه گزارش عملکرد صنعت بیمه گفت: در بحث کاهش مراجعات حضوری در این صنعت ۱۹ درصد رشد داشت و سرانه تعداد بیمه نامه در سال گذشته به ۷۴.۱ میلیون فقره بیمه نامه رسید، صنعت بیمه صنعتی بین المللی است ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در صنعت بیمه ایجاد ارتباط بین المللی است و در ارتباط با این موضوع در پی برقراری ارتباط با کشورهای همسایه تفاهم نامه‌هایی طی سال گذشته و امسال منعقد شد.

بهزادپور در خصوص اتصال بیمه‌های تکمیلی به نسخه الکترونیکی گفت: این تکلیف قانونی است و وزارت بهداشت و مراجع دیگر برنامه زمان‌بندی شده دارند و وظایف تعیین شده است و کارگروهی در این زمینه وارد عمل شده است، در حوزه الکترونیکی شدن بیمه تکمیلی شروع جریان داده مهم است و هدف اولیه‌ای است و داده‌ها باید به صورت سیار ادامه یابد و مقرر شده تا پایان مردادماه دستگاه‌ها داده‌های خود را بارگذاری کنند و امیدوارم الکترونیکی شدن بیمه‌های تکمیلی در زمان مقرر به سرانجام برسد.

وی در خصوص بیمه خودروهای متعارف اظهار کرد: با توجه به نوسان قیمت خودرو و افزایش قیمت خودروهای داخلی، اصلاح قانون بیمه خودروهای متعارف به مجلس شورای اسلامی ارایه شده است، انتظار داریم این پیشنهاد در دستور کار مجلس قرار گیرد و اصلاح شود.

رئیس کل بیمه مرکزی در خصوص تاخیر در اجرای طرح کروکی الکترونیک تصادفات گفت: بیمه مرکزی تمام اقدامات لازم برای انجام این طرح را انجام داده است و تجهیزات لازم خریداری شده و نرم افزار نیز آماده است، موضوع مهم در این طرح تعیین تکلیف تعرفه است که معتقدیم این تعرفه از شرکت‌های بیمه اخذ شود و در این راستا جلسه‌ای با سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان خواهیم داشت و نتیجه اعلام می‌شود، ضمن عذرخواهی از اجرایی نشدن طرح کروکی آنلاین تصادفات، این طرح به زودی اجرا می‌شود و شاهد تحول جدی در موضوع تصادفات جاده‌ای خواهیم بود.

بهزادپور در پایان در خصوص بدهی شرکت‌های خودروساز گفت: رقم‌های اعلام شده در مورد بدهی شرکت‌های خودروساز همان مبلغی است که اعلام شده و در حال پیگیری هستیم و امیدواریم به نتیجه برسیم.

به گزارش ایرنا مجید مشعلچی سخنگوی بیمه مرکزی در این خصوص گفته بود: صنعت خودروسازی بابت حق بیمه‌های شخص ثالث دریافتی از خریداران خودرو و نپرداختن آن به شرکت‌های بیمه به این صنعت به میزان ۴ هزار میلیارد تومان بدهکار است، البته بدهی خودروسازان به صنعت بیمه بخشی مربوط به بیمه‌نامه‌های شخص ثالث ۱۴۰۱ بخشی مربوط به ۱۴۰۰ و قسمتی مربوط به سال‌های ۹۸ و ۹۹ است، اما تورم‌های ایجاد شده ارزش این بدهی را مرتب کاهش می‌دهد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.