امضای دیجیتال لازمه کار در سلامت الکترونیک است اما اولویت فعلی نیست
قائم مقام بیمه مرکزی در واکنش به خبری که هفته گذشته به نقل از مشاور سلامت الکترونیک سازمان نظام پزشکی با عنوان "بسترهای کاربردی سازی امضای دیجیتال پزشکان فراهم نیست، بیمه ها ورود کنند " منتشر شد توضیحاتی را پیرامون حذف نسخه کاغذی و همچنین امضای الکترونیک پزشکان ارائه کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مجید مشعلچی گفت: امضای الکترونیک دو مرحله دارد، مرحله نخست استقرار در سامانه و مرحله دوم پذیرش از طرف سازمان های بیمه گر است. بنابراین امضای دیجیتال لازمه کار در سلامت الکترونیک است اما با توجه به مشکلات دیگر اولویت نیست، اولویت اصلی تکمیل جریان داده بین سازمان تامین اجتماعی، بیمه سلامت، وزارت بهداشت و بیمه است. پس از آن می توان روی کیفیت داده و نحوه امضا صحبت کرد.
قائم مقام بیمه مرکزی ادامه داد: پنلها باید طوری برنامهریزی شود که بتواند امضای دیجیتال را بازخوانی کند و آن را به عنوان یک سند رسمی بپذیرد. البته درحال حاضر نسخه الکترونیک چالش اصلی نیست، بلکه در جریان داده مشکل وجود دارد؛ جریان داده مربوط به بیمارهای سرپایی و بستری است.
وی در پایان اضافه کرد: برای حذف نسخه کاغذی از فرایند پرداخت هزینه درمان بین دستگاههای ذیربط تقسیم کار صورت گرفته است، اظهار کرد: بحث مربوط به امضای الکترونیک از وظایف مشخص سازمان نظام پزشکی است. درواقع بیمه ها در انتهای کار قرار دارند و بهرهبردار از این پنل ها هستند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی چندی پیش مشاور سلامت الکترونیک سازمان نظام پزشکی اعلام کرده بود که بسترهای کاربردیسازی امضای دیجیتال پزشکان فراهم نیست لذا لازم است که بیمهها در این زمینه ورود کنند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید