آلودگی هوا سالانه منجر به ۷ میلیون مرگ زودرس در جهان میشود
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت "WHO" اثرات ترکیبی آلودگی هوای محیط و آلودگی هوای خانگی سالانه با هفت میلیون مرگ زودرس در جهان مرتبط است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علاوه بر این حدود ۲.۴ میلیارد نفر در معرض سطوح خطرناک آلودگی هوای خانگی قرار دارند زیرا از اجاق های ساده برای پخت و پز استفاده می کنند که سوخت آن از نفت سفید، زیست توده "چوب، فضولات حیوانات و ضایعات محصولات کشاورزی" و زغال سنگ است.
از دود معلق در شهرها گرفته تا دود در داخل خانه، همگی از اجزای آلودگی هوا هستند که یک تهدید بزرگ برای سلامتی و آب و هوا است.
آلودگی هوای محیط "بیرون" هم در شهرها و هم در مناطق روستایی باعث ایجاد ذرات ریز می شود که منجر به سکته مغزی، بیماری های قلبی، سرطان ریه و بیماری های حاد و مزمن تنفسی می شود.
دادههای سازمان جهانی بهداشت همچنین نشان میدهد که تقریباً تمام جمعیت جهان "۹۹ درصد" هوایی را تنفس میکنند که فراتر از محدودیتهای تعیین شده در دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت و حاوی سطوح بالایی از آلایندهها است. همچنین کشورهای با درآمد پایین و متوسط بیشتر در معرض این آلودگی هستند.
کیفیت هوا ارتباط تنگاتنگی با آب و هوا و اکوسیستم های زمین در سطح جهان دارد. بسیاری از محرک های آلودگی هوا "یعنی احتراق سوخت های فسیلی" نیز منابع انتشار گازهای گلخانه ای هستند. بنابراین، سیاستهای کاهش آلودگی هوا، یک استراتژی برد-برد هم برای آب و هوا و هم برای سلامت انسانها ارائه میکند، بار بیماریهای ناشی از آلودگی هوا را کاهش میدهد و همچنین به کاهش کوتاهمدت و بلندمدت پدیده تغییرات آبوهوایی کمک میکند. ایسنا
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید