برای پویایی نظام سلامت شرایط ورود نخبگان را تسهیل کردیم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهرام عین‌اللهی گفت: به همین منظور تعرفه بخش دولتی و خصوصی را یکسان‌سازی کرده و سقف کارانه برداشته شده و مالیات‌ها را از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش داده‌ایم، برای سازگار کردن سبک زندگی با مؤلفه‌های سلامت باید از خانواده شروع کنیم. بنابراین طرح سلامت خانواده را طراحی و اجرا کردیم که در این طرح هر کدملی یک پرونده الکترونیک سلامت خواهد داشت.

وزیر بهداشت مهمترین رکن آموزش را استادان و اعضای هیأت علمی خواند و بر اعتلای روحیه جهادی و انقلابی استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: آموزش ارکان مختلفی دارد که مهمترین رکن آن استاد است و هرچه در این زمینه سرمایه‌گذاری شود، کیفیت آموزش ارتقا خواهد یافت.

وی افزود: از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، ارتقای شاخص‌های بهداشت، سلامت و پیشرفت در حوزه پزشکی است، سازمان‌های بین‌المللی اذعان دارند که حوزه سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه در جایگاه نخست قرار دارد آنچنان که در دوران همه‌گیری کرونا برای مقابله با این ویروس توانستیم ۶ نوع واکسن ایرانی تولید کنیم و امروز پیشرفته‌ترین درمان‌های سرطان را در کشور انجام دهیم، هر چند دشمن با نادیده‌انگاری این دستاوردها، سعی در بزرگنماییِ کوچکترین مشکلات دارد.

عین‌اللهی با اشاره به سفر رییس جمهور و هیات همراه به برخی کشورهای آمریکای جنوبی و آفریقا گفت: همه این کشورها جمهوری اسلامی ایران را کشوری مرجع و برخوردار از فناوری و دانش پیشرفته در حوزه‌های گوناگون به خصوص علم پزشکی می‌شناختند، به پزشکی ایران اعتماد کامل داشتند و بر این باور بودند که دیپلماسی سلامت ایران تاکنون، رویکردی موفق و ابتکارآمیز داشته است.

وزیر بهداشت یکی از موفقیت‌های جمهوری اسلامی را ادغام آموزش پزشکی در نظام خدمات سلامت توصیف کرد و گفت: ادغام آموزش پزشکی در خدمات سلامت موجب رشد و ترقی حوزه سلامت شد.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم ارتقای اخلاق پزشکی و گسترش معنویت و تهذیب در جامعه افزود: سلامت تنها مختص جسم نیست، بلکه سلامت معنوی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

عین اللهی ضمن اشاره به رشد طب ایرانی و مکمل در کشور گفت: اکنون در ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی، دانشکده‌های طب سنتی فعال هستند و ما طب ایرانی و مکمل را ظرفیتی می‌دانیم که در خدمت سلامت جامعه قرار دارد. طب ایرانی و مکمل در نظام شبکه تعریف شده و داروهای آن نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

تاکید بر ارتقای سلامت عمومی

در ادامه  عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست، ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های شبانه‌روزی وزیر بهداشت، معاونان ‌این وزارتخانه و مجموعه خادمان و مدافعان سلامت گفت: ارتباط وزارت بهداشت با شورای عالی انقلاب فرهنگی، ارتباطی حکیمانه ست و هر تصمیمی نیز که در این شورا برای نظام سلامت اتخاذ می‌شود، باید با استفاده از نظر کارشناسی وزارت بهداشت و متخصصان فن باشد، آنچه از حوزه سلامت انتظار می‌رود، سیاستگذاری و تنظیم‌گری با نگاه حکمرانی به سلامت و علوم پزشکی است و همین نگاه، موجب اتخاذ و اجرای نظام مند تصمیمات می‌شود.

به گزارش ایرنا وی در پایان ضمن تاکید بر نگاه راهبردی به ارتقای سلامت عمومی گفت: باید بیش از گذشته ورزش همگانی را ترویج کرد؛ زیرا آنچه اکنون در کشور رونق دارد، یا ورزش حرفه‌ای و یا زیبایی اندام است و سهم ورزش عمومی بسیار کمرنگ دیده شده است؛ در حالی که ورزش برای عموم افراد جامعه باید به فرهنگ تبدیل شود، هرچه بیمارستان ساخته و پزشک تربیت شود، مادام که فرهنگ عمومی سلامت گسترش نیابد، به هدف‌گذاری‌ها در حوزه رشد شاخص‌های سلامت نخواهیم رسید بنابراین پیشگیری، اولویت تمام حوزه‌های نظام سلامت را تشکیل داده است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.