خروج ۶ فوق تخصص گوارش از یک بیمارستان دولتی
رئیس مرکز تحقیقات عدالت در سلامت، نسبت به خالی شدن بیمارستان های دانشگاهی از اساتید علوم پزشکی هشدار داد و گفت: فضای فعلی تعرفهای خدمات سلامت مناسب نیست، در شرایط فعلی پزشکان در بخش دولتی و خصوصی به صورت دو شیفت کار میکنند تا درآمدشان به حداقلهای زندگی نزدیک باشد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جلسه شورای راهبری تعرفه و قیمت تمام شده خدمات با حضور معاون فنی و نظارت سازمان، رئیس مرکز تحقیقات عدالت در سلامت، مدیران، نمایندگان و کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس، سازمان تأمین اجتماعی، مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت، سازمان خدمات درمانی بیمه نیروهای مسلح، سازمان بیمه سلامت ایران، دبیرخانه شورای عالی بیمه و…، در سالن اجتماعات سازمان نظام پزشکی برگزار شد.
در این جلسه کارشناسان سازمان تأمین اجتماعی گزارش مربوط به سامانه محاسبه قیمت تمام شده خدمات در حوزه بهداشت و درمان مراکز ملکی سازمان را ارائه کردند. سپس درباره جزئیات محاسبه قیمت تمام شده و استاندارد ویزیت پزشکان عمومی و متخصص در بخشهای عمومی غیر دولتی، خصوصی و دولتی اشاره شد.
مهری حجت دوست معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: با توجه به دعوت از مراکز تحقیقاتی و پروپوزالهایی که به معاونت رسیده است، تمامی پروپوزالها در شورای راهبری مطرح شده و نظرات خبرگان در خصوص تکمیل یا اصلاح پروپوزال ارائه میشود و سپس در خصوص اولویت بندی و انجام پروپوزالهای تصمیم گیری نهایی انجام خواهد شد.
مهرابی بهار دبیر جلسه شورای راهبری تعرفه و قیمت تمام شده در خصوص جزئیات برگزاری این جلسه گفت: هدف از جلسات شورای راهبری برخورد کاملاً علمی و پژوهشی با مطالعات زیرساختی است که سیاستگذاری و کارشناسی حوزه اقتصاد سلامت را میسر میکنند و قیمت تمام شده یکی از مهمترین این مطالعات محسوب میشود و نداشتن پیش فرض از سوی کارشناسان برای برخورد علمی به طور کامل لازم است.
در ادامه علیرضا اولیایی منش رئیس مرکز تحقیقات عدالت در سلامت با نامناسب خواندن فضای فعلی تعرفهای خدمات سلامت گفت: در شرایط فعلی پزشکان در بخش دولتی و خصوصی به صورت دو شیفت کار میکنند تا درآمدشان به حداقلهای زندگی نزدیک باشد.
وی در خصوص گزارش ارائه شده از سوی سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: واقعیت این است ما به مطالعات پایهای و دقیق و درست نیاز داریم تا تناسب را به تعرفههای خدمات سلامت برگرداند در غیر این صورت مردم متضرر میشوند.
اولیایی منش با اشاره به خروج پزشکان تمام وقت جغرافیایی از هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: تقریباً در هر جلسه از جلسات دانشگاه مطرح میشود که ۱۰ الی ۱۵ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی تهران از تمام وقت جغرافیایی خارج میشوند، این یک فاجعه است. در یکی از بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران از ۶ فوق تخصص گوارش، ۴ نفر آنها مهاجرت کرده اند و دو نفر نیز از بخش دولتی خارج شده اند. بنابراین تشکیل جلسه شورای راهبری تعرفه و قیمت تمام شده خدمات به دلیل احساس تکلیف است تا جلوی فاجعه را بگیریم.
همچنین در ادامه این جلسه معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: سازمان نظام پزشکی از مراکز تحقیقاتی مختلف درخواست پروپوزال کرده است و هدف این است نقایص احتمالی هر کدام از پروپوزالها در جلسات شورای راهبری تعرفه و قیمت تمام شده خدمات برطرف شوند. مهر
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید