- میرخانی، عضو هیات مدیرهی نظام پزشکی هشدار داد
خطر شیوع "سل مقاوم به درمان" با افزایش تعداد مهاجران افغان در ایران
میانگین جهانی شیوع سل در جهان ۱۳۴ بین ۱۰۰ هزار نفر و این رقم در افغانستان ۱۸۹ بین ۱۰۰ هزار نفر است/سال گذشته فقط در یک شهر افغانستان ۵۰۰ نفر بر اثر بیماری سل جان خود را از دست دادند/سال ۱۳۹۵ میزان ابتلای سل در ایران زیر ۸ نفر در ۱۰۰ هزار نفر بود و امروز به ۱۲ نفر رسیده است که همچنان در مقایسه با کشورهای دیگر وضعیت خیلی خوبی داریم./ ورود جمعیت جدید در مقیاس زیاد ایمنی جمعی را شکننده میکند، خصوصا جمعیتی مانند مهاجران افغانستانی که سل مقاوم به درمان بین آنها بالاست. خانوادههای پرجمعیت و همینطور زندگی مهاجری بهصورت متراکم باعث میشود با حضور یک فرد آلوده، بیماری بین مهاجران رشد کند و به دنبال آن در سطح جامعه بیشتر شود.

سید محمد میرخانی یکی از اعضای هیات مدیرهی نظام پزشکی در خصوص تاثیر تغییرات جمعیتی روی سیستم سلامت و درمان کشور گفت: نگرانی متخصصان حوزهی سلامت جایی افزایش مییابد که بر اساس دادههای سازمان جهانی بهداشت، افغانستان در پایینترین ردههای سلامت و بهداشت قرار دارد. این کشور بالاترین آمار مرگومیر مادر و نوزاد را دارد، شیوع بیماریهای واگیر مانند سرخک، سرخجه، فلج اطفال و سل در این کشور بسیار بالاست و میزان واکسیناسیون بسیار پایین.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی
1 نظر
ناشناس
۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
کی میخوان فکری به حال مهاجران افغان کنن؟ هر سیستم این مملکت جداگانه داره هشدار میده ولی خبری از وزارت کشور برا ساماندهی نیس؟ بازم میخوان صبر کنن مساله به بحران تبدیل بشه بعد بگن داهمینه که هست؟ اون در مرزو چهارتاق باز کردن یه بررسی نمیکنن لااقل طرف سالم باشه پا میشه میاد این ور مرز کل زحمات ۱۰۰ ساله یه سیستمم بر باد میدن طبق معمول