کاهش ورودی داوطلبان جراحی عروق تهدیدی برای پزشکی کشور است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا ظفرقندی در مراسم افتتاحیه کنگره‌ میان‌دوره‌ای انجمن جراحان عروق ایران که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، جراحی عروق در کشور را به مثابه درختی بارور و پرثمر دانست و گفت: کنگره انجمن جراحان عروق ایران یکی از ثمرات مهم و اثربخش این درخت پاک است، روزگاری دو تا سه استان عمل جراحی عروق را انجام می‌دادند، جراحی عروق یک رشته اورژانسی بوده و اگر در یک استان وجود نداشته باشد، به بیماران صدمه وارد می‌شود و جان‌های زیادی از دست می‌رود، همه استان‌های کشور دارای بخش جراحی عروق است، از جراحان خوب و ممتازی برخوردار هستیم.

رئیس انجمن جراحان عروق ایران با اشاره به تلاش پزشکاران و پرستاران برای حفظ اعضای بدن یک انسان خاطرنشان کرد: در مقابل این همه تلاش برای نجات یک انسان آسیب دیده، شاهد کشتار هزار نفر در بیمارستان غزه آن هم در قرن ۲۱ هستیم، این روزها جامعه جهانی بار سنگین اخلاقی و وجدانی را به دوش می‌کشد، گفت: جنگ‌ها هم اصول و قواعدی دارند و لذا در جریان غره باید وجدانمان را ارزیابی کنیم.

وی در ادامه به تلاش اعضای انجمن جهت راه‌اندازی مجله علمی اشاره و خاطرنشان کرد: باید پویایی رشته جراحی عروق را حفظ کنیم وگرنه دچار رکود می شویم، روزی جراحی عروق منحصر به اعمال جراحی باز بود، اما شاهد پیشرفت این حوزه هستیم و دستاوردهای فراوانی داریم. در ادامه نیز اگر برنامه‌ریزی نداشته باشیم گرفتار رکود می‌شویم و مانند خیلی از رشته‌های علمی از بین می‌رویم.

به گزارش ایسنا ظفرقندی در پایان با تاکید بر لزوم شناسایی ضعف و قوت‌ها و تهدیدها و فرصت‌های حوزه جراحی عروق گفت: جراحان بسیار توانایی داریم و فلوشیپ‌ها نیز در طول سال حدود ۸۰۰ عمل آنژئو و اسکولار و... انجام می‌دهند، با توجه به مشکلات حوزه اقتصاد درمان و کمبود برخی از تجهیزات و تعرفه‌های غیر واقعی و کارآمدی پایین بیمه‌ها و... سختگیری‌های موجود در رشته جراحی عروق موجب شده ورودی داوطلبان برای رشته جراحی عروق کم باشد که تهدید جدی برای پزشکی کشور محسوب می شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.