رقم تعرفه پزشک در کشورهای حاشیه خلیج فارس ۲۰ برابر ایران است
سخنگوی سازمان نظام پزشکی گفت: رقم تعرفه پزشکها در کشورهای حاشیه خلیج فارس ۲۰ برابر، هند و پاکستان و افغانستان ۱۰ برابر، ترکیه و عراق ۱۸ برابر ایران است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، رضا لاریپور گفت: در صورتی که تعداد پزشک کافی نداشته باشیم، احتمال واردات پزشک وجود دارد.
سخنگوی سازمان نظام پزشکی در خصوص کمبود کادر درمان در کشور گفت: باتوجه به تعرفه های پایین، هیچ پزشک خارجی با تعرفههای فعلی در ایران کار نمیکند.
وی اظهار کرد: هزینه خرید و اجاره مطب، مالیات و... افزایش پیدا کرده اما از طرفی دریافتی پزشکان به عنوان فردی که باید این بنگاه اقتصادی را اداره کنند چندان افزایشی نداشته است.
لاریپور در پایان اضافه کرد: رقم تعرفه پزشکها در کشورهای حاشیه خلیج فارس ۲۰ برابر، هند و پاکستان و افغانستان ۱۰ برابر، ترکیه و عراق ۱۸ برابر ایران است. خبرفوری
وی اظهار کرد: هزینه خرید و اجاره مطب، مالیات و... افزایش پیدا کرده اما از طرفی دریافتی پزشکان به عنوان فردی که باید این بنگاه اقتصادی را اداره کنند چندان افزایشی نداشته است.
لاریپور در پایان اضافه کرد: رقم تعرفه پزشکها در کشورهای حاشیه خلیج فارس ۲۰ برابر، هند و پاکستان و افغانستان ۱۰ برابر، ترکیه و عراق ۱۸ برابر ایران است. خبرفوری
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
5 نظر
ناشناس
۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲
سازمان نظام پزشکی ضد پزشک ترین موسسه در کشوره شما فرض کنید جایی حقوق پرسنلشو پزشکا بدن اونوقت وقتی پات باز میشه اونجا جواب سلامتم نمیدن فقط حرف خالین
ناشناس
۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
هر آنچه عیان است چه حاجت به بیان است از ما که گذشت پشیمانم از اینکه سالها پیش بعد از فارغ التحصیلی در خارج کشور بدلیل عرق ایرانی بودن و حس خدمت به هموطنانم به ایران برگشتم و بعد با بهترین نمره پره انترنی دوباره انترنی گذراندم در شرایطی که به جای درس خواندن وقتمان برای بیگاری و بیمار بری و کشیکهای جان فرسا سپری میشد که باعث شد بدلیل همین فشار ها زایمان زودرس داشته باشم و متاسفانه فرزندم بعداز دو روز از دست رفت به هرحال بعدا با خلوص نیت و در بسیاری از موارد رایگان به مردم سرزمینم خدمت کردم دریغ از یک قدردانی و اکنون در سن میانسالی بدون اندوختن سرمایه حتی در حد کارمندی قطعا به فرزندم و عروسم که پزشک هستند این توصیه را دارم که انتخاب درست داشته باشند و جایی خدمت کنند که حداقل به انرژی و زحمتهایشان ارج نهاده شود در جایی که غریب خواهند بود و برای ما نیز غم دوری سخت خواهد بود ولی حداقل میدانند که آینده شان تامین است 🙏
فرخنده جعفری
۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۹
باید با قدرت خرید اکثریت مردم مقایسه شود
ناشناس
۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
اینکه چنین واقعیتهایی هر چند گاه یکبار از دهان مسئولی خارج شود و یادآوری کند که واقعیتها در پیرامون ما چگونه است خوب است اما آیا وظیفه سازمان صنفی فقط یادآوری است یا اقداماتی هم باید بکند؟ آیا مرحله بعد از تذکر و یادآوری هم وجود دارد و یا اینکه ماموریت مسئولین نظام پزشکی پس از آن تمام میشود ؟ آیا وظیفه بعدی برای سازمان وجود دارد و یا همه تلاش ها باید به همین جا ختم شود ؟ اینکه صدها بار یادآوری تا بحال پاسخ درخور نکرفته است نباید باعث تغییر در نوع نگاه و عمل سازمان نظام پزشکی شود ؟
ناشناس
۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
با سلام همیشه وقتی صحبت از مقایسه تعرفه پزشکان ایران با کشورهای دیگر میشود با این اعتراض روبرو هستیم که مگر درآمد مردم در اینجا مثل کشورهایی است که مثال میزنید؟ اولا: آیا پزشکان مسئول در آمد پایین افراد جامعه هستند؟ ثانیا: نکته مهم در مقایسه خدمات و هزینه هاست. هزینه خرید یک ساندویچ، یک کیلو گوجه فرنگی، یک اتومبیل، حتی در بدترین شکل یک لیتر بنزین را مبنا قرار دهید و هزینه پزشک را ضریبی از آن قرار دهید. بنزین کالایی است که طبق گفته مسئولین بالاترین سوبسید را دریافت میکند. بنزین در عراق لیتری ۱۸ هزار تومان و در امارات لیتری ۳۳ هزار تومان است، یعنی در ایران نسبت به این کشورها بنزین آزاد یک ششم تا یک دهم قیمت فروخته میشود. حتی اگر پزشکان به اندازه دولت بایستی سوبسید بدهند (که البته هیچ دلیلی برای این کار وجود ندارد) هم قیمت فروش خدمت پزشک حداقل بایستی دو تا سه برابر شود. بنزین ارزان مساوی با قاچاق آن است؟ پزشک ارزان هم مساوی با قاچاق پزشک است. آیا مهاجرت پزشک برای کشور وارد کننده همان حکم قاچاق را ندارد؟؟