ایران یکی از سرآمدترین کشورهای منطقه در حوزه سلامت است
مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ایران یکی از سرآمدترین کشورهای منطقه در حوزه سلامت است گفت: این مهم دستاورد کمی نیست و یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در نشست بررسی فرصتهای گردشگری سلامت که صبح امروز در سالن امام علی "ع" دانشگاه برگزار شد، مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه، روسای بیمارستانها و دانشکدهها و نمایندگان بخشهای خصوصی فعال در حوزه گردشگری سلامت به گفت و گو و تعامل و بررسیهای چالشهای این حوزه پرداختند.
محمدحسین نیکنام مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ایران یکی از سرآمدترین کشورهای منطقه در حوزه سلامت است تاکید کرد: این مهم دستاورد کمی نیست و یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
محمدحسین نیکنام مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ایران یکی از سرآمدترین کشورهای منطقه در حوزه سلامت است تاکید کرد: این مهم دستاورد کمی نیست و یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به جذب هفت هزار دانشجوی بینالملل پزشکی در کشور افزود: این درخواستها حتی از کشورهای اروپایی به طور فزاینده، بیشتر شده و این موضوع مهر تاییدی بر توانمندی کشور در حوزه پزشکی است، ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز کشور تولید داخل است، این در شرایطی است که در بسیاری از کشورهای منطقه یا پیشرفته این عدد کمتر از ۱۰ درصد است.
مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت گفت: ادغام آموزش و خدمات و استقرار نظام یکپارچه بهداشتی که تا دورترین نقاط مرزی را پوشش میدهد امری ضروری است، غنای نظام سلامت به سیستم ادغام گره خورده، بدون شک نیروهای علمی پشتوانه نظام هستند.
نیکنام گفت: یکی از مهمترین عرصههای خدمت دهنده در حوزه بینالملل اقتصاد سلامت است، بنابر این باید تلاش بیشتری برای رونق این حوزه داشته باشیم، سهم کشور ما در بازار سلامت، با نقطه مطلوب فاصله دارد، توجه بیش از پیش به جذب گردشگران سلامت از مبادی قانونی یکی از نقاط کانونی و در دستور کار دستگاههای دیپلماسی است، فعالیت در زمینه گردشگری سلامت، کار تیمی است، امیدواریم با تعامل بیشتر بخش دولتی و خصوصی شاهد ارتقای روزافزون این حوزه باشیم.
در ادامه اسماعیل توحیدلو معاون اجرایی معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست، هدف از برگزاری این گردهمایی را، بارش افکار و هماندیشی بیشتر دانشگاهیان و بخش خصوصی برای جذب سیتماتیک توریسم سلامت عنوان کرد و افزود: ویژگیهای ممتاز بهداشتی و درمانی کشور و استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی راهکار موثری برای کمک به رشد گردشگری سلامت است.
رضا زندی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست با اشاره به اینکه عزم جدی در راهاندازی واقعی، علمی و قانونی در چارچوب آموزش و درمان در زمینه جذب توریسم سلامت در دانشگاه شکل گرفته است، نسبت به آمادگی حوزه درمان دانشگاه در زمینه همکاری برای گردشگران سلامت اعلام آمادگی کرد و گفت: شناسایی الگویی که قابلیت عملیاتی شدن در زمینه جذب توریسم را داشته باشد، مورد توجه است، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عزم جدی دارد که برنامه توریسم درمانی را به شکلی هدفمند و حرفهای دنبال کند. ایسنا
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید