علائم آنفلوآنزا نسبت به سویههای گذشته طولانیتر است
رئیس بخش ICU بیمارستان مسیح دانشوری گفت: مطالعات نشان میدهد که علائم آنفلوآنزا میتواند هفتهها و ماهها ادامه پیدا کند و علائم آن نسبت به سویههای گذشته طولانیتر است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حمدرضا هاشمیان در خصوص شیوع آنفولانزا گفت: امروز خطری که دیده میشود به علت کاهش ایمنی و شیوع آنفولانزا در کشورهای دنیاست.
وی به مرگ صدها پرنده در برزیل به دلیل آنفولانزای پرندگان و آنفولانزای خوکی در اروپا اشاره کرد و افزود: اگرچه نمیتوان پیشبینی کرد که آنفولانزا تا دو هفته دیگر و یا یک ماه دیگر اوج میگیرد یا نه اما مسلماً آنفولانزا افزایش پیدا کرده و افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد، هنوز هم برای تزریق واکسن آنفولانزا دیر نشده است گفت:ای کاش افراد پرریسک رایگان واکسیناسیون میشدند.
رئیس بخش ICU بیمارستان مسیح دانشوری گفت: ما در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به بیماری آنفولانزا و افراد بستری در بخشهای ICU بیمارستانهای خصوصی و دولتی نداریم اما به وضوح شاهد درد کشیدن افراد مسن و دارای پرریسک در این بخش هستیم، ایزوله شدن مردم در دوران کرونا باعث شده که سیستم ایمنی آنها در برابر پاتوژنها کاهش پیدا کند و ابتلا به عفونتها به ویژه در کودکان نیز بیشتر شود.
هاشمیان استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی در اماکن بسته را ضروری اعلام کرد و گفت: افرادی که در ایام شب یلدا دارای علائم تنفسی هستند از افراد پرریسک به ویژه پدربزرگها و مادربزرگها دوری کنند، طبق یکی از تحقیقات انجام شده در دنیا، نوزادانی که مادران آنها در دوران بارداری واکسن آنفولانزا تزریق کردند، احتمال بستری شدنشان ۳۹ درصد کمتر از بقیه شده است.
وی افزود: تعداد مبتلایان به آنفولانزا در اروپا به شدت در حال افزایش است، ما امسال یک پاییز گرمی داشتیم بنابراین آنفولانزا در ایران دیرتر شروع میشود ضمن اینکه مطالعات در دنیا نشان میدهد که علائم میتواند هفتهها و ماهها ادامه پیدا کند و علائم آن نسبت به سویههای گذشته طولانیتر است، شدت و حدت بیماری آنفولانزا و یا شبه آنفولانزا در ایران نسبت به گذشته متفاوت شده و مدت دار است، این مسأله یک عارضه جدید و متفاوتی را در حوزه درمان بیماران مبتلا به آنفولانزا ایجاد میکند.
رئیس بخش ICU بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه بسیاری از بیمارستانهای خصوصی صرفاً اعمال جراحی را انجام میدهند گفت: تفکیک بیمارستانها باعث شده بیماران تیپ تنفسی فقط به برخی بیمارستانها مراجعه کنند و به همین دلیل هم اگر پاندمی ایجاد شود دچار افت میشویم و معمولاً هم با ترافیک بالایی از کار و فضا و امکانات محدود مواجه هستیم.
به گزارش فارس وی در پایان اضافه کرد: اگر واکسن آنفولانزا برای افراد پرریسک رایگان شود علاوه بر کاهش تعداد بستریها، میتواند از خدمات درمانی پرهزینه و گران قیمت در مراکز دولتی و خصوصی جلوگیری کند و هزینه سلامت کشور را نیز کاهش دهد، توصیه ما تزریق واکسنهای داخلی و ایرانی است، هر چقدر که واکسن زودتر تزریق شود بهتر است اما با توجه به اینکه وضعیت گرمای پاییزه طولانیتر شد الان هم امکان تزریق واکسن وجود دارد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید