نظام پرداخت یکی از عوامل نارضایتی پزشکان و تیم سلامت است
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت پس از اجرای طرح پزشک خانواده در استانهای فارس و مازندران به دلیل سرانه پایین پزشکان و همچنین نبود پایش و نظارت صحیح برای بررسی عملکرد پزشک خانواده رویکرد متفاوتی به سلامت خانواده پیدا کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محسن بارونی در خصوص نارساییهای پزشک خانواده در ایران گفت: وزارت بهداشت در اجرای این طرح در استان فارس و مازندران، رویکرد متفاوتی به سلامت خانواده پیدا کرد سرانه پایین پزشکان و همچنین اجاره بها مطب و مراقب سلامت که در حوزه وزارت بهداشت نمیگنجد و همچنین نبود پایش و نظارت صحیح برای بررسی عملکرد پزشک خانواده و آنالیز شاخصها موجب تغییر رویکرد وزارت بهداشت شد.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با بیان اینکه ۸۸۹ مراقب سلامت به کارگیری شدهاند ادامه داد: پنج هزار و ۵۶۲ مراقب سلامت به تیم پزشکان افزوده خواهند شد. باید نظام پرداخت به شکل سرانه تغییر کند و حمایت سازمان برنامه و بودجه و دولت نیز باید وجود داشته باشد تا بتوانیم میزان نارضایتی را کاهش داد، نظام پرداخت یکی از عوامل نارضایتی پزشکان و تیم سلامت است، این نظام باید اصلاح شود. در این حوزه سرانهای بابت مراقب سلامت به پزشکان داده شده تا حداقل حقوق کار به آنها داده شود که به زودی ابلاغ خواهد شد.
وی در پایان افزود: نظام پرداخت فعلی آینده نگر بوده و توسط بسیاری از کشورها مورد تایید است، اگر سیستم پایش و ارزشیابی درستی نداشته باشیم باید در نظام پرداخت سرانه تجدیدنظر داشته باشیم و بخشی از آن سرانه و عملکردی و مشوق باشد. ضریب محرومیت نیز بسیار حائز اهمیت است در حالیکه ضریب محرومیتی که در حال حاضر اجرا میشود مربوط به ۱۵ سال پیش است و نیاز به تجدیدنظر دارد. بنابراین باید تغییرانی ایجاد شود و به پزشکان رسیدگی بیشتری صورت گیرد. امید میرود اتفاقات خوبی در آینده رخ دهد تا پزشکان رضایت بیشتری داشته باشند. همه متولیان باید حمایت کنند تا شبکه تقویت شود. فارس
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید