تجویز دارو در ایران بیشتر از میانگین جهانی است
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تعداد داروهای تجویز شده در نسخه بیماران توسط پزشکان و استفاده از تجهیزات از حد متعارف دنیا و در مقایسه با سایر کشورها بیشتر است، به عنوان مثال در هر نسخهی بیمار به طور میانگین ۴.۲ قلم دارو توسط پزشکان نوشته میشود که این تعداد دو قلم از میانگین جهانی بیشتر است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد مهدی ناصحی ششم دیماه در جمع خبرنگاران بجنورد مرکز خراسان شمالی گفت: بیمه سلامت برای تجمیع همه بیمهها راهاندازی شد اما به دلیل محدودیتهایی که پیش آمد، این اتفاق نیفتاد اما خودمان در حال توسعه بیش از پیش خدمات هستیم، بیمه سلامت هم اکنون در نسخه الکترونیک، حمایت از بیماران صعب العلاج و خاص، توجه به قشر محروم جامعه و... پیشگام بوده است به طوری که رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری اتفاقات انجام شده در بیمه سلامت را جزو اقدامات ویژه قلمداد کردهاند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص اینکه مقدار مصرف دارو در ایران چقدر است گفت: تعداد داروهای تجویز شده در نسخه بیماران توسط پزشکان و استفاده از تجهیزات از حد متعارف دنیا و در مقایسه با سایر کشورها بیشتر است، به عنوان مثال در هر نسخهی بیمار به طور میانگین ۴.۲ قلم دارو توسط پزشکان نوشته میشود که این تعداد دو قلم از میانگین جهانی بیشتر است.
وی تصریح کرد: برای تامین داروی انسولین طی هفت ماهه امسال، ۱۱۰۰ میلیارد تومان هزینه و منابع صرف شده است که قطعاً بخشی از آن به دلایل مختلف اضافه صرف میشود، باید تلاش کنیم تا همه بیمهها تقویت شوند و افراد بیشتری را تحت پوشش خود قرار دهند و در کنار آن خدماتشان را کیفیتر کنند، اعتقاد داریم که بیمه درمانی نیز باید همانند بیمه شخص ثالث خودروها اجباری باشد و همه از آن بهرهمند شوند و این به سود مردم و در راستای منافع کشور است.
ناصحی در خصوص اینکه مهمترین چالشهای سازمان بیمه سلامت چیست؟ گفت: تامین منابع کافی و لزوم همراهی سایر بیمهها شامل بیمههای پایه و تکمیلی دو چالش عمده در سازمان بیمه سلامت کشور محسوب میشود، متاسفانه سایر بیمههای پایه و تکمیلی با آن سرعتی که ما جلو میرویم حرکت نمیکنند و ما نیز مجبوریم برای همراهی و همکاری با آنها سرعتمان را کاهش دهیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: یکی از این نمونهها مربوط به صندوق بیماران خاص و صعب العلاج است که اگر مسئولیت اجرای آن در کل کشور با ما بود بهتر اجرا میشد. به طور کلی باید به دنبال این باشیم که خدمات بستههای مختلف ما در کشور عمق بیشتری پیدا کند و از حالت خدمات سطحی خارج شود، در صندوق بیماران خاص و صعب العلاج دو میلیون نفر نشاندار شدهاند که ما همه بیمه شدگان سلامت و تامین اجتماعی را پوشش میدهیم.
به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: کشور ایران به دلیل پوشش جمعیتی بالای بیمه شدگان رتبه نخست کشورهای منطقه را دارد، همچنین پوشش خدمات رو به رشد است و در این حوزه بین ۲۰ الی ۳۰ کشور اول دنیا در پوشش و تعداد خدمات هستیم، در عین حال در هزینهها و میزان پرداختی از جیب مردم ضعفهایی داریم و عدد آن قابل توجه است که باید تلاش کنیم این عدد و پرداختی از جیب مردم کاهش یابد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید