اجازه پدر برای فریز تخمک توسط دختران بالای ۳۰ سال پایه قانونی ندارد
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: اجازه پدر برای فریز تخمک توسط دختران بالای ۳۰ سال پایه قانونی ندارد، همچنین طبق صحبتی که با برخی مسئولان مربوطه در مراکز مرتبط داشتم رویه این مجموعهها هم اینگونه نیست و دخترانی که به سن قانونی رسیدهاند صرفا با امضای برگه رضایت توسط خودشان میتوانند اقدام به این امر کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، فاطمه قاسمپور با اشاره به مصوبه مجلس در برنامه هفتم مبنی بر امکان فریز تخمک و بهره مندی از بیمه پایه مربوط به آن برای دختران مجرد بالای سی سال در خصوص اینکه آیا این اقدام نیازمند اجازه پدر هست یا نه؟ گفت: مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه مربوط به پوشش بیمهای این خدمات درمانی است و اینکه گفته شود برای این امر دختران نیاز به اجازه پدر دارند پایه قانونی ندارد.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین طبق صحبتی که با برخی مسئولان مربوطه در مراکز مرتبط داشتم رویه این مجموعهها هم اینگونه نیست و دخترانی که به سن قانونی رسیدهاند صرفا با امضای برگه رضایت توسط خودشان میتوانند اقدام به این امر کنند.
وی در پایان افزود: تحولات سبک زندگی و جمعیتی موجب شده که ازدواج بخشی از جامعه دختران در سنین بالاتر از ۳۰ سال رقم بخورد و این دختران تمایل داشته باشند برای حفظ باروری خود از روشهای پزشکی بهره برند. در همین راستا در مجلس و در برنامه هفتم توسعه مصوب کردیم که این روش پزشکی مشمول خدمات بیمه پایه نیز شود.
به گزارش ایسنا پیش از این علی صادقیتبار رییس مرکز فوقتخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا با اشاره به تبصره بند "ب" ماده ۸۱ لایحه برنامه هفتم توسعه مبنی بر امکان فریز تخمک و بهرهمندی از بیمه پایه مربوط به آن در دختران مجرد بالای ۳۰ سال گفت: به طور کلی فرایند درمان ناباروری با رعایت اصل محرمانگی انجام میشود ولی اگر دختر خانمی که دوشیزه "باکره" است بخواهد اقدام به فریز تخمک کند باید با اذن پدر این کار را انجام دهد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید