ارجاع یک میلیون و ۲۰۰ هزار مبتلا به دیابت و پرفشاری خون به پزشکان متخصص
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۸۰۰ هزار بیمار مبتلا به پرفشاری خون و ۴۰۰ هزار بیمار مبتلا به دیابت در پویش ملی سلامت شناسایی شدهاند که در همین راستا این افراد به پزشک عمومی و یا متخصص ارجاع شدند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهرام عیناللهی در نشست با معاون بهداشت و مدیران ارشد این معاونت گفت: پیگیری وضعیت، ارائه مشاوره و ارجاع مبتلایان به پرفشاری خون و دیابت به پزشکان عمومی و یا متخصص از برنامههای موثر در راستای اجرای پویش ملی سلامت در کشور است.
وزیر بهداشت ادامه داد: بیش از ۴۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از افراد بالای ۱۸ سال در این پویش ملی تا امروز مشارکت کردهاند. به همین دلیل مجریان این پویش در سراسر کشور تقدیر شدند.
وی از برنامه ملی سلامت خانواده و جوانی جمعیت به عنوان ۲ برنامه اصلی این وزارتخانه در دولت مردمی یاد کرد و افزود: تقویت پیشگیری از بیماریها با انجام غربالگریهای سراسری به منظور تشخیص زودرس بیماریها به عنوان یک ضرورت محسوب میشود.
عین اللهی گفت: اکنون که اکثریت جمعیت کشورمان در مناطق شهری سکونت دارند، نیاز است علاوه بر تقویت خدمات و زیرساختهای بهداشتی، برنامه ملی سلامت خانواده به صورت جدی اجرا شود.
جمعیت کمتر از ۱۸ سال در زمینه بیماریهای شایع غربالگری شوند
وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت توجه به سلامت کودکان به عنوان آیندهسازان کشور خواستار اجرای یک غربالگری سراسری برای جمعیت کمتر از ۱۸ سال در زمینه بیماریهای شایع و همچنین عوامل خطر و زمینهساز بیماریها شد.
وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت توجه به سلامت کودکان به عنوان آیندهسازان کشور خواستار اجرای یک غربالگری سراسری برای جمعیت کمتر از ۱۸ سال در زمینه بیماریهای شایع و همچنین عوامل خطر و زمینهساز بیماریها شد.
وی با تاکید بر لزوم تقویت ساختار شبکه بهداشتی کشور از همکاری هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران در سال آینده برای تامین تجهیزات موردنیاز حوزه بهداشت از جمله تجهیزات آزمایشگاهی خبر داد.
به گزارش ایرنا عین اللهی در پایان با اشاره به آغاز پویش ملی تغذیه سالم از بهمن در کشور گفت: بخشی از این پویش مربوط به ارائه مشاورههای تغذیهای به بیماران شناسایی شده در پویش ملی سلامت و غربالگری ۲ بیماری دیابت و فشارخون بالا است و در بخش دیگر نیز آموزشهای موردنیاز برای تغذیه سالم و پرهیز از مصرف غذاهای چرب، پرنمک، شیرین و همچنین فست فود ارائه میشود چون تغذیه یکی از عوامل سلامت یا بیماری افراد است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید