آمار و ارقام میزان ابتلا به افسردگی از طریق وزارت بهداشت اعلام می‌شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حامد مصلحی در نشست خبری "فجر سلامت" که ظهر امروز شنبه ۱۴ بهمن در محل وزارت بهداشت برگزار شد در خصوص میزان ابتلای مردم ایران به افسردگی گفت: آمارها و ارقام متفاوتی در ارتباط با میزان ابتلای جامعه ایرانی به افسردگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود. در این خصوص باید بگویم که آمار و ارقام مربوط به میزان افسردگی ایرانی‌ها که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود صحت ندارد.

مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت گفت: آمار و ارقام میزان ابتلا به افسردگی از طریق وزارت بهداشت اعلام می‌شود، وزارت بهداشت در نظر دارد که آمار مربوط به افسردگی را به زودی منتشر کند. ارزیابی‌های اولیه بیانگر این است که کمتر از ۲۰ درصد ایرانی‌ها افسردگی دارند، تمام کشورهای دنیا موضوع دسترسی به خدمات سلامت روان را در کانون توجه قرار داده‌اند، ما در وزارت بهداشت نیز موضوع دسترسی به خدمات سلامت روان را مهم برشمرده‌ایم. در حال حاضر، ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز خدمات روان‌درمانی خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت نسبت به ایجاد مراکز "سراج" اقدام کرده است افزود: خدمات سلامت در مراکز سراج به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد. درحال حاضر، ۱۰۰ مرکز سراج در کشور فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا مصلحی در پایان با بیان اینکه باورهای مذهبی می‌تواند مانع خودکشی شود گفت: بررسی نتایج یک تست روانشناختی که توسط وزارت بهداشت انجام شده حاکی از آن است که باورهای مذهبی می‌تواند از خودکشی پیشگیری کند. متاسفانه عملکرد رسانه در زمینه خودکشی مناسب نیست، رسانه‌ها با اقدامات خود موجب تشدید خودکشی در جامعه می‌شوند. هنگامی که ماجرای مرحوم کیومرث پوراحمد مطرح شد، یکی از روزنامه‌های کشور در صفحه نخست خود با تیتر "مرگ خودخواسته" به بررسی موضوع پرداخته بود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.