ارائه به‌روزترین آمار ساب‌واریانت‌های موجود در کشور توسط انستیتو پاستور
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، رحیم سروری در خصوص راه‌اندازی بانک واریانت‌های کووید - ۱۹ در انستیتوپاستور گفت: اگر میزان بیماری‌زایی کووید را در نظر بگیریم، این بیماری از چند مرحله عبور کرد که مرحله مرگبار آن سویه دلتا بود و مرگ و میر وسیعی داشت. خوشبختانه دوره مرگ و میر ناشی از این سویه کوتاه بود و در آن مقطع از آن عبور کردیم. پس از آن نیز سویه‌های مختلف و نهایتا هم اومیکرون ترویج پیدا کرد که مرگ و میرهایی به همراه داشت، اما به تدریج با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از افراد در دنیا واکسینه شدند، دامنه گسترش آن کمتر شد.

وی افزود: در حال حاضر با ساب واریانت‌هایی مواجه هستیم که برخی از آن‌ها یک گونه هستند و اسم و شناسنامه دارند، البته که این گونه‌ها کمتر شده‌اند. به عنوان مثال ساب واریانت‌های مختلفی داریم که مشکلات زیادی ایجاد نکرده‌اند و لزومی هم ندارد که برای آن‌ها واکسن خاصی تولید شود، برای برخی از آن‌ها هم که دامنه وسیع‌تری یافته و باید مراقبت‌های بهداشتی و درمانی بهتری صورت گیرد، اما نیازی به تولید واکسن خاصی ندارند.

رئیس انستیتو پاستور ایران ادامه داد: درحال حاضر در کشور با بیماری‌زایی گونه خاصی از کووید مواجه نیستیم، مسئله مهم این است که باید بدانیم چه ساب واریانت‌هایی بروز پیدا کرده است چراکه اگر احیانا بیماری بروز کرد و این بیماری‌ها مرگ و میری به همراه داشته باشند، قطعا مردم به دنبال این خواهند بود که چه اتفاقی افتاده و چه سویه‌ای از بیماری‌ شیوع پیدا کرده است. 

به گزارش ایسنا سروری در پایان گفت: انستیتو پاستور ایران کیت‌های تشخیص ساب واریانت‌ها را طراحی کرده و در اختیار تعدادی از آزمایشگاه‌های اصلی و اقمار اصلی قرار داده است که آن‌ها نمونه‌گیری می‌کنند و جهت تشخیص برای ما ارسال می‌کنند، در حال حاضر به‌روزترین آمار ساب‌واریانت‌های موجود در کشور را انستیتو پاستور ایران ارائه می‌دهد و بنابراین هر زمانی لازم باشد آماری به روز ارائه می‌شود که آخرین ساب واریانت چیست و چقدر با ساب واریانت‌های موجود در آمریکا و سایر کشورها مطابقت دارد؟

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.