تدوین سند سلامت روانی جامعه
رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور از تدوین سند سلامت روانی خبر داد و گفت: پیش نویس این سند از سوی اعضای شورای مرکزی این سازمان آماده شده و وزارت بهداشت نیز پیش نویسی مشابهی تهیه کرده است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی فتحی آشتیانی روز سه شنبه در یک نشست خبری که در محل سازمان برگزار شد گفت: قرار است سند سلامت روان بر اساس این دو پیش نویس و نیز اسناد بالادستی کشور تدوین نهایی شود، همچنین بزودی سیمای سلامت روانی جامعه نیز تدوین می شود تا خدمات متناسب با آن را به افراد جامعه ارایه کنیم.
تعرفههای روانشناسی جوابگوی مخارج نیست
رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور در خصوص تعرفه های روانشناسان اظهار کرد: تعرفه روانشناس برای کارشناسی ۳۲۱ هزار تومان و ۳۷۸ هزار تومان نیز برای دکترای روانشناسی در سالجاری برای ۴۵ دقیقه مشاوره تصویب شده و کسانی که سابقه بیش از ۱۵ ساله دارند مجازند به این تعرفه ها ۱۵ درصد اضافه کنند، ولی این ارقام جوابگو مخارج دفاتر روانشناسی نیست و باید فکری در این خصوص برای همکاران شود، تعرفه ها باید به گونهای باشد که مردم هم توان پرداخت آن را داشته باشند که در اینجا گسترش صنعت بیمه اهمیت مییابد.
گزینش روانشناختی متقاضیان دریافت پروانه
وی در پاسخ به اینکه آیا برگزاری مصاحبه برای متقاضیان دریافت پروانه به معنی گزینش این افراد از جهات مختلف است؟ تاکید کرد: این مصاحبه تنها روانشناختی و برای ارزیابی صلاحیت روانی افراد است؛ به هر حال روانشناسان نیز عضو این جامعه هستند و مثل همه مردم در معرض ابتلا به بیماریهای روانی هستند بنابراین قرار است مصاحبه روانشناختی انجام شود، فرد را ببینیم و چند سوال کلیدی از او بپرسیم تا بتوانیم ارزیابی کلیدی و روانشناختی از فرد داشته باشیم. درواقع ما دنبال گزینش روانشناختی افراد هستیم.
فتحی یادآور شد: در ۲۰ سال گذشته هشت هزار و ۸۵۵ پروانه روانشناسی در کشور صادر شده بود در حالی که در سال گذشته هشت هزار و ۴۱ نفر در آزمون صلاحیت حرفه ای پذیرفته شدند، ضمن آنکه مصاحبه عمومی، شخصیتی و سلامت روانی آنها در استانها برگزار می شود تا در صورت پذیرفته شدن پروانه تخصصی کسب کنند، انتخابات شورای استانی سازمان روانشناسی نیز بصورت الکترونیکی بعد از ۹ سال وقفه بهمن ماه سال گذشته برگزار شد و این شوراها در ۳۱ استان کشور تشکیل شدند و آغاز بکار کردند.
رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور تصریح کرد: بسیاری از گرایشهای روانشناسی و مشاوره شامل بیمه نمیشوند و این موضوع از چالش های مهم است، تا مردم از خدمات روانشناختی بهره مند شوند، زیرا این خدمات گران قیمت بوده و باید بیمه در این حوزه باید کمک کنند.
به گزارش ایرنا وی در پایان در خصوص صدور پروانه مراکز روانشناسی و مشاوره از درگاه ملی مجوزها افزود: روانشناسی و مشاوره از حساس ترین خدمات بوده و نباید این درگاه ۱۱ هزار و ۲۶ پروانه فعالیت را طی ۶ ماه در سال گذشته بدون هیچ گونه ارزیابی صادر می کرد، تیرماه امسال دومین آزمون صلاحیت حرفهای روانشناسان برگزار می شود تا متقاضیان بتوانند پروانه تخصصی خود را دریافت کنند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید