کاهش پرداختی از جیب بیماران مهمترین اولویت مجلس در حوزه بهداشت و درمان
نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه امکانات بهداشتی و درمانی را باید به دورترین و محرومترین مناطق کشور برسانیم گفت: کاهش پرداختی از جیب مردم باید از قالب شعار خارج شود و به هر طریق ممکن شاهد پای کار آمدن بیمهها تا پزشک خانوار از طریق دولت باشیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، احمد آریایینژاد در خصوص اولویتهای مجلس دوازدهم گفت: بررسی موضوعات بهداشت و درمان اولویت نمایندگان در کنار سایر مباحث است، شعار پیشگیری بهتر از درمان است باید در چارچوب عمل در قوه مجریه به مرحله اجرایی شدن برسد، امروز کشوری میتواند در تمام حوزهها حرفی برای گفتن داشته باشد که از نیروی انسانی سالمی برخوردار باشد.
نماینده مردم در مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه مهمترین اصل در حوزه بهداشت و درمان باید کاهش پرداختی از جیب بیماران باشد گفت: پیشروی جامعه به سلامتی هزینههای کمتری را به دنبال خواهد داشت، بی تردید پزشک خانواده و به سرانجام رسیدن آن از اولویتهای نمایندگان در مجلس دوازدهم خواهد بود.
وی افزود: مجلس یازدهم در حوزه بهداشت و درمان همراه و همگام مردم بود، از تشکیل کمیته سالمندی تا در نظر گرفتن اعتبارات برای صندوق بیماران صعب العلاج تنها بخشی از اقدامات مجلس یازدهم بود اما با تمام این تفاسیر باید گامهای بلندتری در حوزه پیشگیری برداشت، برای نتیجه دادن تمام تلاشها نیاز به همراهی دولت است، بی تردید در این دوره نیز تلاش میشود بیش از مجالس قبل در حوزه بهداشت و درمان قشر آسیب پذیر جامعه دیده شود.
آریایینژاد گفت: امکانات بهداشتی و درمانی را باید به دورترین و محرومترین مناطق ایران برسانیم، حضور نمایندگان از مناطق مختلف این سرزمین زیر سقف پارلمان یعنی دیده شدن مشکلات تمام کشور، کاهش پرداختی از جیب مردم باید از قالب شعار خارج شود و به هر طریق ممکن شاهد پای کار آمدن بیمهها تا پزشک خانوار به واسطه دولت باشیم.
نماینده مردم در مجلس دوازدهم با انتقاد وضعیت سیستم بیمهای کشور گفت: اکثر بیمه های کشور دچار مشکلاتی هستند لذا از این سیستم بیمار چگونه میتوان توقع حمایت از بیماران را داشت، اکثر بیماران از هزینه کمر شکن درمان گلایه دارند و بیمهها از عدم حمایت دولت معترض هستند، دومینوی معیوبی که باید از ریشه حل شود و در سخن، حرف و حدیث نمیتوان شاهد کاهش پرداختی از جیب مردم باشیم.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت وی در پایان با تاکید بر اینکه عدالت اجتماعی، بهداشتی و فرهنگی در برخی از موارد جز با الگو برداری مناسب از سایر کشورها محقق نخواهد شد، خاطرنشان کرد: در تمام حوزهها به ویژه مسائل بهداشتی باید با الگو برداری از تجربه کشورهای موفق بهره بگیریم تا بتوانیم موضوعات را ریشه ای حل کنیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید