ممنوعیت استفاده از جوششیرین در نانواییها
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوششیرین برای پخت نان ممنوع است،گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد میشود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جعفر جندقی با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است گفت: میزان نمک خمیر و استفادهنکردن از جوششیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد، میزان نمک مورد استفاده در نان به طور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار میگیرد، در حال حاضر تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند به دستگاه شوریسنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی در خصوص استفاده از جوش شیرین در نان پخت نان افزود: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند علاوه بر دستگاه شوریسنج به دستگاه "pH meter" «پیاچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص میشود. به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاههای در اختیار بازرسان غربالگری انجام میشود و موارد مشکوک به آزمایشگاههای مواد غذایی ارسال میشود.
به گزارش ایسنا رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با بیان اینکه استفاده از جوششیرین در نان ممنوع و تخلف است اضافه کرد: در صورتی که نانواییها تخلف کنند و از جوش شیرین بهجای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد میشود. برخورد براساس چکلیستها با متخلفان انجام میشود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی میشوند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
ناشناس
۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۲
این که چیز جدیدی نیست !