ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکیها
کارشناس فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف همزمان برخی خوراکیها و داروهای ضدانعقادی هشدار داد و گفت: بیمارانی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف میکنند قبل از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، الناز ذوقی گفت: بیمارانی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف میکنند قبل از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند.
وی اظهار کرد: در بیمارانی که در حال مصرف وارفارین هستند، میزان دریافت ویتامین K از طریق مصرف کاهو و انواع کلم، سبزیجات با برگهای سبز تیره در هر روز باید مقداری ثابت باشد تا تأثیر دارو کم و زیاد نشود.
کارشناس فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو در پایان گفت: در این بیماران شرایط زمینهای متعددی مانند تب، اسهال، سوءتغذیه، التهاب و پرکاری تیروئید میتواند موجب افزایش اثرات وارفارین و ریسک خونریزی شود. مهر
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید