یک همت اعتبار برای کنترل تب دنگی در سال جاری نیاز است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسین فرشیدی مهمترین اقدام مقابله با بیماری تب دنگی را تشخیص زودهنگام دانست و گفت: اگر کیت تشخیص به اندازه کافی داشته باشیم و سریع تر بیماران را شناسایی کنیم به راحتی می توان بیماران را ایزوله کرد و در واقع باید کاری کنیم که بیمار در معرض گزش پشه آلوده قرار نگیرد تا انتقال بیماری انجام نشود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در حال انجام هماهنگی ها با کشورهای منطقه با محوریت سازمان بهداشت جهانی هستیم تا حساسیت های لازم را داشته باشند و اگر بیماری بخواهد به کشور دیگری سفر کند و علائم داشته باشد اطلاع رسانی کنند، اطلاع رسانی ها باید به گونه ای باشد که مردم در صورت بروز هر گونه علائم  ناشی از گزش پشه به مراکز درمانی مراجعه کنند و بی تفاوت از کنار این مساله عبور نکنند.

وی در پایان افزود: هم اکنون 6 استان دیگر تب دنگی است، استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، مازندران و گیلان و اخیرا هم اردبیل درگیر شده اند، وزارت بهداشت آمادگی لازم برای مقابله با تب دنگی را دارد، البته تمامی دستگاه ها از جمله صدا و سیما، وزارت کشور، سازمان پدافند غیرعامل و برنامه و بودجه باید همکاری لازم را برای کنترل این بیماری با وزارت بهداشت داشته باشند زیرا کنترل بحران به تنهایی از عهده وزارت خانه خارج است. خبرگزاری خانه ملت

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.