انگ‌زدایی از صرع، احتمال موفقیت درمان آن را افزایش می‌دهد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا زالی در افتتاحیه بیست و یکمین کنگره صرع ایران که امروز چهارشنبه به همت انجمن صرع و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در تالار امام خمینی «ره» آغاز به کار کرد، با اشاره به اهمیت بیماری صرع در نظام سلامت کشور، میزان بروز این بیماری در کشور را بالاتر از نرم جهانی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حوادث ترافیکی و تروماهای ترافیکی، مصدومیتها و حوادث شغلی در محیط کار را برخی از دلایل ابتلا به صرع برشمرد.

وی با اشاره به ارتباط مستقیم درمان و کنترل صرع و اجرای به موقع و بهنگام یک برنامه منسجم درمانی بر ضرورت انگ زدایی از بیماری صرع در فرهنگ کشور تاکید کرد و افزود: انگ زدایی صرع باعث می‌شود بخشی از اضطراب بیمار کاهش یابد و امکان مراجعه زودرس‌تر و درمان موفق تر برای بیمار فراهم شود.

زالی گفت: 70 درصد بیماران صرعی با درمان های متداول طبی قابل درمان هستند و 30 درصد باقی به مداخلات پیشرفته‌تر نیاز دارند که توسط متخصصان مغز و اعصاب انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وجود ارتباط تنگاتنگ کیفیت زندگی و درمان صرع گفت: امروزه پروتکل تشخیص صرع مقاوم به درمان تغییر یافته و با اقدامات جراحی به موقع بیمار سریعتر و بهتر درمان می شود.

به گزارش وبدا وی در پایان کاربرد هوش مصنوعی در سطوح مختلف زندگی بشر از جمله علوم پزشکی را رو به تزاید و گسترش عنوان کرد و با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در درمان بیماران صرعی و تشخیص بهتر کانونهای صرعی گفت: از ظرفیت هوش مصنوعی می‌توان در پیش آگهی، تشخیص، طرح درمان و درمان بهتر و دقیقتر بیماری صرع بهره گرفت، گجتهای پوشیدنی نوعی دیگر از کاربردهای هوش مصنوعی در پزشکی است که به مانیتورینگ بیماران صرعی و در نتیجه تشخیص به موقع و برنامه‌ریزی بهتر برای درمان بیمار کمک می‌کند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.