جریان نقدینگی به شکل ارز برای تامین دارو با مشکلات بانکی مواجه است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، شهرام کلانتری خاندانی گفت: در زنجیره تأمین دارو امنیت کامل داریم، از لحظه‌ای که دارو وارد کشور می‌شود یا مواد اولیه دارو می‌آید و در کشور به دارو تبدیل می‌شود تا لحظه‌ای که دارو تحویل بیمار می‌شود نظارت‌های عالی، مستمر و دائمی وجود دارد. ولی بخشی از داروها واردات ندارند و به کمبودهایی برخورد می‌کنند یا از مسیرهای غیرمجاز به صورت قاچاق و تقلبی وارد کشور می‌شوند.

وی در خصوص اینکه چرا مجوز ورود نمی‌دهند افزود: عدم اعطای مجوز ورود به دلیل حمایت از تولید داخلی است، تولید داخل آن کالا در کشور با کیفیت وجود دارد وزارت بهداشت اعلام می‌کند که برای این ارز استفاده نشود، یکی از اختلاف نظرها در تصمیم گیرندگان صنایع دارویی کشور این موضوعات است، یک نگاه این است که اجازه بدهیم اگر کالایی نیاز است با ارز آزاد از مجاری مجاز وارد کشور شود تا به جای مجرای مجاز، مجرای قاچاق باز نشود و کالای تقلبی وارد کشور نشود.

رئیس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: مدیران سازمان غذا و دارو و سازمان‌های تنظیم گری باید تخمین دقیقی از میزان نیاز و مصرف کشور از هر نوع دارو برای بازه‌های زمانی خاص داشته باشند. عدم وجود تخمین‌های واقعی از نیاز مصرف مورد انتقاد است، این کمبودها ابتدا به ساکن نباید اتفاق بیافتد اما خوب است مردم بدانند تحریم‌های بین المللی روی دارو هم تأثیر گذاشته است اینکه بگویند دارو تحریم نیست حرف دروغی است.

به گزارش مهر کلانتری خاندانی در پایان اضافه کرد: چون جریان نقدینگی به شکل ارز برای تامین دارو با مشکلات بانکی مواجه است، بسیاری از مسیرها یا با کندی یا موانع جدی مواجه می‌شوند، در برخی از اقلام دارویی هم به مرور که ساخت داخل انجام می‌شود، سیاست گذاری در سازمان غذا و دارو به این سمت می‌رود که واردات آن دارو را کم کند و مصرف به سمت تولید داخل شیفت پیدا کند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.