چگونگی نظارت سازمان غذا و دارو بر محصولات غذایی تراریخته
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عبدالعظیم بهفر با اشاره به اینکه نظارت بر محصولات غذایی تراریخته در دستور کار این سازمان قرار دارد گفت: کلیه دانه‌های روغنی سویا، ذرت، کلزا و پنبه‌دانه از مبادی ورودی توسط کارشناسان معاونت‌های غذا و دارو نمونه‌برداری شده و به آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو ارسال می‌شوند، در صورت تأیید و راستی‌آزمایی رخدادهای تراریختگی، مجوز ورود این محصولات صادر می‌شود.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از پایش سالانه برچسب محصولات تراریخته در قالب برنامه عملیاتی پایش فراورده‌ها در سطح عرضه «PMS» خبر داد و گفت: این پایش توسط معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور انجام می‌شود. در این روند، محصولات تراریخته فاقد برچسب نمونه‌برداری و به آزمایشگاه‌های معتبر ارسال می‌شوند.

وی با تأکید بر الزامی بودن درج عبارت «تراریخته» بر روی برچسب‌ این محصولات تصریح کرد: در صورت تأیید تراریختگی و عدم درج این عبارت بر روی برچسب معاونت‌های غذا و داروی ناظر طبق ضوابط و مقررات جاری با متخلفین برخورد خواهند کرد، اگرچه ایران به تولید دانه‌های تراریخته کمتر روی آورده اما واردات این محصولات به کشور ادامه دارد.

به گزارش ایسنا بهفر در پایان خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو به طور مستمر بر محصولات غذایی نظارت می‌کند و در صورت مشاهده تخلف در برچسب‌گذاری و عرضه، این موارد به نهادهای قضایی معرفی خواهند شد. این اظهارات نشان‌دهنده عزم جدی سازمان غذا و دارو در راستای افزایش شفافیت و سلامت مصرف محصولات غذایی در کشور است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.