ترومای جادهای اولین عامل مرگ سنین ۵ تا ۲۹ سال است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ترومای جادهای را اولین عامل مرگ سنین ۵ تا ۲۹ سال خواند و با اشاره به بحث جوانی جمعیت گفت: اگر کشور در ارتباط با حوزه جوانی جمعیت با این روند به پیش برود، ایران در ۲۵ سال آینده به سالخوردهترین کشور منطقه تبدیل میشود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا ظفرقندی گفت: براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی میزان مرگومیر ناشی از حوادث ترافیکی در سال گذشته به میزان ۵ درصد کاهش یافته است. همچنین میزان کل فوتیهای حوادث ترافیکی سال ۲۰۲۱ معادل یک میلیون و ۱۹۰هزار نفر بوده و تعداد فوتیها به ازای صدهزار نفر در دنیا ۱۵ نفر بوده است.
وزیر بهداشت ادامه داد: ترومای جادهای اولین عامل مرگ در افراد بین ۵ تا ۲۹ سال است. ما در حوزه جوانی جمعیت وظایف متعددی برعهده داریم و در این مسیر میبایست به حوادث ترافیکی توجه کنیم. اگر کشور در ارتباط با حوزه جوانی جمعیت با این روند به پیش برود، ایران در ۲۵ سال آینده به سالخوردهترین کشور منطقه تبدیل میشود.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه جوانی جمعیت افزود: ایجاد مراکز درمان ناباروری در سطوح مختلف از جمله اقداماتی است که در ارتباط با موضوع جوانی جمعیت انجام شده است. براساس قانون یک مرکز درمان ناباروری میبایست در هر استان وجود داشته باشد اما بررسیها بیانگر این است که تعداد مراکز درمان ناباروری در استانهای کشور از یک مورد بیشتر است.
به گزارش ایسنا ظفرقندی در پایان با اشاره به میزان مرگومیر ناشی از حوادث ترافیکی اضافه کرد: محصول نهایی مراکز درمان ناباروری در کشور حدود ۱۵۰۰ تا ۲هزار تولد در هر سال است. اگرچه زحمات فراوانی برای افزایش جمعیت کشیده میشود اما میزان مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی کشور ۲۰هزار مورد است که اغلب آنها از جوانان هستند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید