ساختار هیات امنای دانشگاه‌ها تغییر می‌کند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی جعفریان به آخرین وضعیت انتصابات در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: باید افراد توانمندی های لازم برای قرار گرفتن در مسئولیت های دانشگاهی و در جهت سیاست های دولت چهاردهم را داشته باشند. در عین حال باید بتوانند در محیط دانشگاهی تعامل کافی برقرار کنند. بنابراین پیدا کردن چنین افرادی برای مدیریت های دانشگاه ها کار راحتی نیست و علت طولانی شدن روند تغییر و تحولات در دانشگاه های علوم پزشکی نیز به این علت است.

جانشین وزیر بهداشت با تاکید براینکه کمیته ای برای بررسی انتصابات در دانشگاه های علوم پزشکی تعیین نکردیم خاطرنشان کرد: اگر این کمیته تشکیل می‌شد روند تغییرات بسیار کندتر از وضعیت فعلی می شد چرا که انجام این نوع اقدامات زمان بر است، هنوز نصف انتصابات در دانشگاه های علوم پزشکی انجام نشده است، تا کنون هیچ حکم ابقایی برای روسا صادر نشده و ممکن است رییس دانشگاهی در مسئولیت خود ابقا شود ولی هنوز این موضوع بررسی نشده است.

وی افزود: تا کنون برای تعیین تکلیف مدیریت ۲۶ دانشگاه علوم پزشکی تعداد ۱۳۶ مصاحبه انجام دادیم. به دلیل اینکه ما زیر ساخت لازم برای انتصابات نداریم این روند طولانی شده است. در واقع منطق این است که قسمت عمده هیات امنای دانشگاه ها از خود دانشگاه شکل گرفته باشد، یعنی جمعی از هیات امنا منتخب خود دانشگاه باشند. هر دوره ای که دولت تغییر می‌کند و قرار است که رییس دانشگاهی تغییر کند پیشنهاد از این هیات داده شود، در نهایت وزارت بهداشت گزینه ها را بررسی می کند.

جعفریان در پایان گفت: وقتی چنین منطقی در دانشگاه ها شکل بگیرد طبیعتاً رییس دانشگاه گرایش سیاسی خاصی نیز پیدا نمی کند چرا که در مجموعه دانشگاه ها همه نوع افراد هستند، اما کسانی که وجهه دانشگاهی بهتری دارند انتخاب می شوند، پیشنهاد تشکیل هیات امنای دانشگاه ها با ساختار فوق مطرح است و در این زمینه نیازمند تغییر ضوابط هیات امنا هستیم. باید دید چگونه می شود این ساختار را اجرایی کنیم، روسای دانشگاه ها تا پایان آذرماه تعیین تکلیف خواهند شد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.