در حال حاضر ۶۰ درصد هزینه‌های درمان از جیب بیمار پرداخت می‌شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سلمان اسحاقی با اشاره به تبعات حذف ارز ترجیحی دارو در بودجه 1404 گفت: اگر ارز ترجیحی دارو حذف و بیمه‌ها به تکالیف خود در مورد واقعی شدن تعرفه‌ها عمل نکنند بدون شک در سال آینده در کنار بی‌انگیزگی پزشکان با ناتوانی مردم در پرداخت هزینه‌های درمان مواجه خواهیم شد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: بر اساس بررسی میدانی و مستندات در مورد وضعیت تخصیص منابع مالی به حوزه سلامت طی سال‌های اخیر باید این هشدار را به مسئولان کشور بدهیم که اگر شرایط تخصیص منابع به همین منوال پیش برود به طور قطع سال آینده سال سختی برای بهداشت و درمان کشور خواهد بود و مردم با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد.

وی با بیان اینکه بدهی کلان دولت به دانشگاه‌ها، صنایع دارویی و تجهیزات و ملزومات پزشکی از جمله مهمترین چالش‌های پیش روی نظام سلامت کشور است اضافه کرد: در صورتی که این رویه اصلاح نشود تولیدکنندگان و واردکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی به دلیل عدم پرداخت بدهی دولت و کمبود نقدینگی و عدم حمایت جدی بعید نیست که تا پایان سال اعلام ورشکستگی کنند.

اسحاقی در پایان با انتقاد از سیاست حذف ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی گفت: با توجه به تجربه دارویار به طور قطع این موضوع با شکست مواجه می‌شود و افزایش 20 برابری هزینه درمان را در پی خواهد داشت، البته در حال حاضر هم 60 درصد هزینه‌های درمان از جیب بیمار پرداخت می‌شود، متاسفانه شرایط گرانی دارو به نحوی شده است که مردم زمانی که به داروخانه‌ها رجوع می‌‌کنند و با قیمت‌های نجومی داروهای مدنظر خود مواجه می‌شوند، مجبور می‌شوند که از خرید داروها صرف‌نظر کنند و به جای آن به خرید داروهای گیاهی روی بیاورند. تسنیم

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.