ابلاغ دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در این دستورالعمل با اشاره به تقارن ایام عید نوروز با ماه مبارک رمضان و لزوم تأمین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماری های منتقله از آب و غذا، بر اجرای برنامه تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی «از قبیل رستوران، قنادی اغذیه فروشی، شیرینی فروشی» و اماکن عمومی «از قبیل فرودگاه ها, ایستگاه های راه آهن, پایانه های مسافربری، بازار های سرپوشیده، پاساژها و مراکز و اماکن اقامتی، تفریحی و مساجد» تاکید شده است.

بر اساس این دستورالعمل تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ از ساعت ۸ تا ۲۰ «با توجه به فعالیت مراکز و اماکن پیشگفت و شرایط هر استان تا ساعت ۲۴ با نظرمعاونت بهداشت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی قابل تغییر است» در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل باید انجام شود.

همچنین برای بررسی و اقدام در شرایط و رویداد خاص از جمله دریافت شکایت و وقوع طغیان بیماری، برنامه آنکال در ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه از ساعت ۸ تا ۲۰ روز بعد تدوین و اجرا شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، در این دستورالعمل برای اجرای مطلوب برنامه، جلب حمایت مدیران ارشد استانی «استانداران  و مدیران کل استانی» بهره گیری از دفاتر خدمات سلامت، پشتیبانی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی از اجرای برنامه و دستور تأمین نیازهای پشتیبانی بازرسان بهداشت محیط از جمله خودرو، مواد مصرفی، اضافه کاری، محاسبه در کارانه دریافتی، محاسبه حق آنکال در روزهای اداری یک سوم و در ایام تعطیل و غیر اداری به میزان یک دوم مدت برنامه تدوین شده ضروری ذکر شده است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.